Wpis z mikrobloga

Przede wszystkim to fake profil, a jeśli nie to wolę już tak nie "zrobioną" laskę niż karpie z tatuażami. Inna sprawa że może mieć nierówno pod deklem jak jej profil wygląda w ten sposób ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
wolę już tak nie "zrobioną" laskę niż karpie z tatuażami

@miauczar: ona nie jest "niezrobiona", ona jest zaniedbana jakby przez ostatnie 50 lat siedziała przed tv i wpieprzała pizze zapijajac piwskiem a w jakiś sposób ma tylko 26 lat xd To nie wróży ani trochę dobrze na przyszłość ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@ZdeformowanyKreciRyj powiem Ci tak - chodzę czasem na basem i co rzuciło mi się w oczy to znaczna część kobiet w wieku >25 wygląda tak nie idealnie. Zaniedbana to wg. Mnie zbyt mocne określenie, bo zaniedbana w moich kryteriach jest Ela Gawin. Ale żeby nie było – to fakt faktem powinna się powoli brać za siebie, bo po 30 będzie nieciekawie, teraz w moich kryteriach jest jeszcze akceptowalnie, ale wiadomo -
  • Odpowiedz
fakt faktem powinna się powoli brać za siebie

@miauczar: tylko wiesz, jeżeli ktoś nie wziął się za siebie w okresie 20-25 lat gdzie ma się najwięcej czasu, najwięcej siły, najmniej zobowiązań to szanse, że weźmie się za siebie później jak dla mnie drastycznie spadają. Pewnie, że wszystko jest do zrobienia i to praktycznie w każdym wieku ale jednak z doświadczenia patrząc po znajomych to jak ktoś nie wyniósł zdrowych nawyków
  • Odpowiedz
tylko wiesz, jeżeli ktoś nie wziął się za siebie w okresie 20-25 lat gdzie ma się najwięcej czasu, najwięcej siły, najmniej zobowiązań to szanse, że weźmie się za siebie później jak dla mnie drastycznie spadają.

@ZdeformowanyKreciRyj: ja zacząłem się ogarniać w wieku 30 lat. Kwestia tego jak mówisz, co masz w głowie i determinacji. Widziałem starszych ludzi w dużo gorszym stanie ode mnie, którzy byli w stanie wyglądać fajnie. Of
  • Odpowiedz
@miauczar: pogodzę Was. EG to skrajne zaniedbanie, takie na które większość kobiet by sobie nie pozwoliło, a na pewno nie te lubiące facetów (pomijam tutaj chore przypadki jak gawin - chociaż zakładam, że akurat to jest winą alkoholu, bo uzależnienia rozleniwiają). Laska z profilu też jest zaniedbana, ale w stopniu lekkim. Swoją drogą, też prędzej taką wyłomoczę niż jakąś porysowaną, ble.
  • Odpowiedz