Wpis z mikrobloga

@Edyward: On nie ma hejterów. Zresztą da się być hejterem w dzisiejszych czasach? On hejterem nazywa każdego kto ma inne poglądy i inny punkt widzenia lub po prostu weryfikuje to, co wygaduje. Oblężona twierdza motzno. Do listopada '23 to był jakiś nołnejm, a teraz nagle wielki fifarafa

Jeszcze raz pisze, nikt nie ma takich problemów jak ten człowiek. Ale co zarobi na antysemickich głąbach to jego. Jak Braun.
  • Odpowiedz
@Edyward: W ogóle*

Łał, raz czy dwa dopełnił materiał i już wielki ekspert telewizyjny XDDDD Solorz zaprasza wszystkich tak jak Gozdyra byleby nabić trochę wyśwień od kuców i konfiarzy, kochasiu islamistów. Reszta ma go w dupie.
  • Odpowiedz
@Edyward Max Kolonko też bywał w TV i jak skończył?
Szewko już jest podobnie odklejony, we wczorajszym materiale spłakał się o konwencję genewską w sprawie pagerów, zapominając że ww. Konwencja terrorystów nie dotyczy, i nie zmieni się to niezależnie od tego jak długo będzie ich nazywał żołnierzami xD
Jeszcze mówił że "wiadomo kto za tym wszystkim stoi", więc tam już jest szuria mocno.
Otoczył się wianuszkiem popleczników, każdy krytyczny głos blokuje.
  • Odpowiedz
@eeehhh: Szewko jest jaki jest, ale pisanie że to noname to robienie z siebie idioty. Wejdź na jego wiki, przeczytaj na spokojnie, a potem wróć tu i napisz coś o sobie.
  • Odpowiedz
@MrPerfetc: No, przeczytałem. WYBITNIE ZNANY wieczny asystent, członek zarządów, zawsze wice, zawsze pod. Okazyjny wykładowca. Nigdy nikt ważny, zawsze w cieniu, zawsze na stołku. Kumpel towarzyszy z SLD przez dekady. Znawca tematu bliskowschodnich konfliktów tylko dla swoich studenciaków i słuchaczy. Obecnie gadająca głowa z jutuba szczująca na Izrael, idealnie się wpisująca w teorię ruskiej podkowy, którym to osobnikom coś się przez ostatnią dekadę ostro poprzekręcało w głowie i nagle zaczęli
  • Odpowiedz
@eeehhh: Czyli wykładowca, doradca rządowy, publicysta z dużymi zasięgami, etc. A teraz napisz kim ty jesteś i co oznacza określenie nołnejm. Może coś Ci zaświta( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MrPerfetc: Ale zaoraj to co napisałem a nie sobie robisz cherry picking. Okazyjny wykładowca. Okazyjny doradca rządowy. Publicysta który nigdzie nie pisał. Sam się ładujesz w ślepy zaułek. Teraz raczej teraz ty napisz czemu Szewki nie chce brać żadna telewizja ani prasa, czemu nikt się z nim nie chce publicznie funflować, bo skoro jest taki znany to czemu istnieje tylko w swojej własnej bańce, a i też niekoniecznie, bo swój
  • Odpowiedz
@eeehhh: Typ jest od 1993 do dzisiaj aktywny zawodowo. Wielokrotny doradca polityczny i w sektorze prywatnym. Wykładowcą jest do dzisiaj. Czy jest stronniczy? Moim zdaniem tak, ale jako typek z żydem z karabinem w awatarze raczej powinieneś go zrozumieć:D
Studiowałem 1000 lat temu i koleś już był znany.
Ale na temat. Ty czy ja jesteśmy nołnejmami. On na pewno nie i to że go nie lubisz tego nie zmieni.
  • Odpowiedz