Wpis z mikrobloga

#przegryw podsumowując moj samotny spierdotrip w gory to była jedna z lepszych rzeczy jakie ostatnio zrobiłem. Nie ma co kisić w domu tylko raz na jakiś czas taka wycieczka i sama jazda busem, obcowanie z ludzmi dostarcza wrażeń. W jedną stronę bus wypchany julkami pięknymi gdzue moglem posluchsc co mowia popatrzec na nie z bliska a w droga strone to juz w ogole bo widziałem piękne c---i na żywo co jest ogromnym przeżyciem. W samych gorach byłem w barze i widziałem jak 2 p0lki upijaja się na umur w towarzystwie 3 brzydkich niemcow.. p0lki później to ledwo szły na nogach więc co było dalej to każdy sobie może wyobrazić. Ogólnie jazda takimi busami jest super trzeba tylko siąść na samym końcu i można obczajac towarzystwo i poczuć się trochę jak normik. No i dekolty Julek tez można pooglądać bo bus jest wysoko i jak wsiadają wysiadają to też można pozerkac
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Alzena pewnie chciałabyś być na miejscu tych p0lek być prawdziwą schwein polnisches dla Germańców i pokazać im polską gościność heh dla tego sugerujesz chłopakowi że to nie miało miejsca
  • Odpowiedz