Aktywne Wpisy
wonsisko +124
top 1 wkurzających atencjuszek na mirko uważających, że jak ktoś na ciebie spojrzy na ulicy, to już molestowanie
groman43 +26
Nadejsza wiekopomna chwila, jak to powiedział klasyk. Walduś, mam pomysła, jak to powiedział inny klasyk.
A tak na poważnie - wreszcie odwiedziła mnie refleksja i zostawiła mi myśl w prezencie. A konkretnie, pomysł na własny start-up. Jak dobrze pójdzie, to za 5 lat będę sławny xDDD
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait
A tak na poważnie - wreszcie odwiedziła mnie refleksja i zostawiła mi myśl w prezencie. A konkretnie, pomysł na własny start-up. Jak dobrze pójdzie, to za 5 lat będę sławny xDDD
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait
Ja bym jeszcze wykupił najdroższe premium bo biznes musi się kręcić. Kiedy wy zrozumiecie że to nie ma wam pomóc xd
Moja siostra używającą tego samego neta też ma po 100+ lajkow gdzie ja mam zero.
Po prostu to nie dla was i pora rzucić uzależnienie od tindera xd
W zeszłym roku lajkowala mnie Asia lat 27. 5 czarnych zdjęć. W te wakacje też mnie polajkowala. A doskonale wiem, że to ten sam profil po opisie czy tych samych załączonych piosenkach spotify.
Dajcie sobie spokój z tym syfem. To ma zarabiac, pobudzać nadzieję że kogoś poznacie i drenować wasze kieszenie. Albo i mózgi. Nic dobrego z tego nie ma.
Moja była koleżanka miala tam
@Wookash071: the goyim know, shut it down
A ze ludzie panicznie szukają powodów i rozwiązań jak ominąć algorytm i shadowbany. To znaczy, że dobrze działają i ich obecność na giełdzie nie jest bezcelowa.
A tak serio to odpuść tindera na minimum 3 miesiące
@Wookash071: paradoksalnie jest na odwrót. Gdyby tinder był prywatny (poza giełdą) mógłby skupić się na spokojnym zarabianiu w długim terminie a nie ciśnięciu maksów z kwartału na kwartał. Tak to żyłują coraz bardziej na chama i ludzie to już zauważają - odpływ płacących userów (= facetów) jest faktem.
Ale to dobrze, tinder powinien zawalić się z hukiem, bo zgodnie z wspólczesnym modelem