Wpis z mikrobloga

@Misza_z_Polszy: tam gdzie jestem zapraszany to tak. Zwykle jak komuś pomagam w składaniu mebli, remoncie czy wyborze auta to zapraszają mnie żeby opić to bo przy takich pracach jestem dokładny, precyzyjny i nie robię fuszerki. Nie lubią mnie tylko ci którzy chcą mieć zrobione aby było, niechlujnie lub chcą bym fuszerkę odstawił. Nie wiem też czy zauważyłeś ale nie czepiam się autora mema czy opa bo niekoniecznie musi być to
  • Odpowiedz
@aarahon: Gwoli ścisłości usunąłem ten komentarz jeszcze przed Twoją odpowiedzią, ze względu na to że przyjrzałem się dokładniej generacjom różnych modeli VW, ale o tym nie wspomniałeś, tylko Wykop wydaje się być na tyle s---------y że mogłeś ją przeczytać.
  • Odpowiedz
@L24D: gdy pisałem odpowiedź na twój komentarz był jak najbardziej widoczny, ale odpowiadałem na stronie głównej mikrobloga. Zastanowiło mnie to że nie mogłem dać plusa twojemu komentarzowi więc otworzyłem wpis w nowej karcie a tam już wszystko działało i było widoczne.
  • Odpowiedz
@aarahon: zauważyłem że pod każdym postem na mirko się znajdzi taki jeden jak ty co weźmie post na powaznie i poczuje się do tego by się "pochwalić" i poprawić kogoś swoją wiedzą
Ty jesteś tym kimś nudziarzu
  • Odpowiedz
zauważyłem że pod każdym postem na mirko się znajdzi taki jeden jak ty co weźmie post na powaznie

@JonkeJ: widzisz, ten mem sam w sobie był ok i nigdy bym nie wytknął opowi że tam jest inny model golfa bo to nie ma wpływu na odbiór mema. Zrobił to ktoś inny, do tej osoby właśnie skierowałem swój komentarz i też zrobiłem to tylko dlatego że ten który wypominał opowi błąd...
  • Odpowiedz