@hiszpanskizdobywca: Zgadzam się z Tobą stary. Serena Williams i Steffi Graf miały w tym wieku na koncie wygranych po 12 Wielkich Szlemów. No, jeśli tylko dodamy do tych wyników po jednym w grze podwójnej ( ͡~ ͜ʖ͡°) Nawet Monica Seles miała więcej, bo całe 9
@Madziol127: "dajcie spokój, ten jeden us open to jej sie trafił". żeby nie było - cudzysłów sugeruje, że to nie moja opinia. rozwalają mnie właśnie takie opinie, które próboja deprecjonować jej osiągnięcia. Jakby przed Igą ktoś powiedział, ze będziemy mieć jedynkę w tenisie z kilkoma szlemami to by od razu do psychiatryka wysyłali.
@Madziol127: Nic nie umniejszam. Po prostu liczenie tygodni to zabawa dla cepów którzy szukają tylko tematów bo nie ma o czym pisać w sezonie ogórkowym. Kogo to obchodzi?
@LiquidMoonLight Wydźwięk Twojej wypowiedzi jest taki, że to nic nieznacząca statystyka, bo liczą się szlemy i inne trofea, więc tylko Ci przypomniałem frustracie, że bycie numerem jeden w rankingu bierze się właśnie z wygrywania szlemów i trofeów, nikt tego za darmo nie przyznaje.
@hiszpanskizdobywca no nie do końca. Niedawno Casper ruud był bodaj drugi w rankingu mając w zanadrzu tylko wygrane ATP250. Jestem w stanie wyobrazić sobie scenariusz że ktoś natrzepie punkty zachodząc daleko w turniejach, ale nie będzie miał żadnego szlema/masyersa na koncie
źródło: 461091043_920758696750827_1909039061580575754_n (1)
Pobierzktoś tutaj nie potrafi docenić dużego sukcesu Polki, umniejszając jej osiągniecia w wieku 23 lat.
żeby nie było - cudzysłów sugeruje, że to nie moja opinia. rozwalają mnie właśnie takie opinie, które próboja deprecjonować jej osiągnięcia. Jakby przed Igą ktoś powiedział, ze będziemy mieć jedynkę w tenisie z kilkoma szlemami to by od razu do psychiatryka wysyłali.
Nic nie umniejszam. Po prostu liczenie tygodni to zabawa dla cepów którzy szukają tylko tematów bo nie ma o czym pisać w sezonie ogórkowym.
Kogo to obchodzi?
Napisałem o tygodniach bo właśnie tam nic nie było o szlemach inteligencie powiatowy.
Dobrze, licz sobie sekundy i minuty bo widzę że się nudzisz