Aktywne Wpisy
tygrys12345 +7
#raportzpanstwasrodka Mumin przez 3 godz. 19 złotych zebrał. Jak na Jego IQ yo chyba dobra stawka.
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-28 000716
Pobierz
wfyokyga +64
źródło: temp_file1856019416746209980
Pobierz

Ludzie są różni, każdy inaczej postrzega
@vervs: Nie kłam, gdyby cię nie obchodziło to nigdy nie zadałbyś powyższego pytania chociażby.
Średnio mnie interesuje co Ty masz do powiedzenia na ten temat, albo grupa tzw. toksyków z internetu, bo nie do Ciebie jest adresowane pytanie. Ono jest dość proste, ale przeróbmy je ponownie - jaki jest minimalny wiek, w którym KOBIETA, JAKO POTENCJALNA, ZAINTERESOWANA PARTNERKA, mogłaby wejść w związek z typem w wieku 30 lat.
A nie jaki ten wiek POWINIEN
@vervs: Gdyby cię nie interesowało to byś mi nie odpowiadał 2 razy. Obstawiam, że sam jesteś tym 30 latkiem robiącym sobie nadzieje na młodszą więc nie obchodzi cię moje zdanie.
- najmniej 25
- najwięcej 35
Bo może być zarówno starszy jak i młodszy ode mnie, ale nie więcej niż 5 lat różnicy między nami (niezależnie czy więcej czy mniej od mojego wieku).
Wychodzę z założenia, że mimo wszystko powyżej jakiegoś wieku (roboczo przyjmijmy jednak 30), te różnice nie są aż takie duże. IMO 30 latek wiążący się z 40 letnią kobietą, to mniejsze różnice mentalne niż 30 latek z 20 letnią kobietą. Oboje mają już jakieś doświadczenie życiowe,
@vervs:
O czym np? Jak ktoś czegoś nie wie bo nie miał możliwości się nauczyć to zamiast niańczyć warto pokazać, podzielić się wiedzą.