Wpis z mikrobloga

@Hi_Catch_Me: Autentycznie jestem ciekaw jego losów za 10 lat. Przecież chłop żyje naprawdę od 1 do 1. Gola i Boxdel jedyni ciągle wyciągali do niego rękę, ale teraz szczególnie ten drugi ma inne rzeczy na głowie. Gola zaś widząc smród będzie wychodził z wszystkich szemranych tematów na rzecz czystych interesów, bo parę złotych ma.
  • Odpowiedz
  • 32
@GomiGomi myślisz że gola nie żyje od 1 do 1?
Przecież on wynajmuje mieszkanie za 40k... Każda konferencja = nowy outfit za 20-30k.

Do tego ukraińska lambadziara na którą też wydaje nie malo...

Kiedyś mówił że z Warszawy na konferencję do Krakowa i z powrotem wydaje 1000zl na paliwo bo jeździ jakaś Corvette co pali 35L/100
  • Odpowiedz
@GomiGomi: Waleczka raz na rok wpadnie i ma za co żyć do czasu kolejnej, pewnie nie patrzy długoterminowo. Jeszcze dwie walki na pewno przed nim w tym jedna z Tucznikiem to pewnie nawet nie szuka nowych biznesów jak ten barber czy palety.
  • Odpowiedz
@IcyHot: To mnie zaskoczyłeś, nie ukrywam. Myślałem, że Golas to chociaż z mieszkanie/mieszkania jakieś kupił. To zderzenie z realiami będzie miał nawet cięższe niż Rafonix, który kiedyś na tym magazynie jednak p-----------ł. Chociaż nie wyobrażam sobie, jak on wróci do roboty. Jedynie Holandia, bo Polsce to go kojarzą.

@PZt37: Przy dwójce dzieci i niepracującej partnerce oraz dosyć rozbuchanym stylu życia to nie wróży kokosów. Myślę, że wnioskując po
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Ta, juz widze jak Golas ktoremu warsaw shore i fame spadly z nieba, bo nawet w swojej federacji nie ma nic do gadania poza byciem twarzą, ktory lansuje sie hajsem przy kazdej mozliwej okazji, robi za sugar daddy ukrainki i wynajmuje mieszkanie na zlotej tylko po to zeby pokazac ze go stac nie zyje od wyplaty do wyplaty XD
Co ma Gola swojego gdyby Fame padło? dywanik, ktory dawno
  • Odpowiedz
Co ma Gola swojego gdyby Fame padło?

@harrame: nie wiem, nie siedzę mu w portfelu. Ale jeśli uważasz, że chłop nie ma na koncie z 200k-300k na przeżycie kilku miesięcy nawet bez dochodów to spróbuj sobie wynająć mieszkanie na złotej warte kilkanaście milionów i przedstawić im puste konto i zarobki "od pierwszego do pierwszego".
  • Odpowiedz