Cześć, Mam 30 lat i gwno osiągnąłem ale myślę że czas to zmienić.
Jaki zawód okołomedyczny polecacie (oprócz pójścia na lekarski czy stomatologie) albo taki który będzie świadczyć usługi dla starzejącego się społeczeństwa którego mogę nauczyć się w 2 czy 3 lata?
@Satan_Was_a_Babyboomer: pielegniarstwo - ich jest mniej niz lekarzy a sa na pewno bardziej potrzebne niz kolejny absolwent lekarskiego z jakiejs dabrowy gorniczej
@Satan_Was_a_Babyboomer: pielęgniarstwo, nawet było w rankingu jakimś o zarobkach po studiach, zarobki 8-9, nie mam pojęcia jak to liczyli, oczywiście topka to informatyka i górnictwo
@elbanos Zastanawiałem się nad jakimś technikiem czy coś w tym rodzaju albo połączyć to co teraz zaczynam robić z usługami dla starzejącego się społeczeństwa.
@Guezeman AI już uczy się opisywania wyników, bardzo niepewna specjalizacja/zawód. Jak już chcesz kumplu iść w pielęgniarstwo to rób specjalizacje z anestezjologii, bo najlepiej opłacalna. Mówi ci to ratownik medyczny z wykształcenia z kręgiem znajomych pielęgniarek anestezjologicznych
Mam 30 lat i gwno osiągnąłem ale myślę że czas to zmienić.
Jaki zawód okołomedyczny polecacie (oprócz pójścia na lekarski czy stomatologie) albo taki który będzie świadczyć usługi dla starzejącego się społeczeństwa którego mogę nauczyć się w 2 czy 3 lata?
Inb4: Mycie d--y starym niemcom, masażysta.
#przegrywpo30tce #praca #pracbaza #pytanie #kiciochpyta #medycyna
@elbanos: nie znam pielegniarki ktora by tak malo zarabiala
Jak już chcesz kumplu iść w pielęgniarstwo to rób specjalizacje z anestezjologii, bo najlepiej opłacalna. Mówi ci to ratownik medyczny z wykształcenia z kręgiem znajomych pielęgniarek anestezjologicznych