Wpis z mikrobloga

@quizonmyface przecież taka jest prawda xD urojenia to ty masz od siedzenia w piwnicy. Mieszkałem w kilku krajach i zawsze ten sam schemat, jak już kupiłem dom to w miejscu, gdzie nie ma bambusów xD już wolę pijanego sąsiada, którego zaprowadzę do domu niż bambusa co mi ukradnie paczkę z Amazona albo nasra do kateringu xD ojjj mało widzę wiesz o życiu a zwykły mem Cie przerasta.
  • Odpowiedz
@quizonmyface: Tym bardziej nie powinieneś udzielać się na temat, na który nie masz pojęcia i nie zrobiłeś podstawowego researchu, po prostu zaburzało Ci twój światopogląd, więc pojechałeś szablonem.
  • Odpowiedz
@El_Fenomeno: to są fakty, mam znajomych co mają rodzinę w USA, i właśnie przeżywali że tam się płaci podatki zależnie od ceny nieruchomości, i ich ojciec kupił kiedyś DOM na białej dzielnicy, i z czasem przyszli czarni i ten dom jest teraz wart jakieś grosze xD.
  • Odpowiedz
  • 4
@quizonmyface to nie są urojenia tylko fakty, tak się w USA dzieje od dekad - tam gdzie czarni tam gangi i wysoka przestępczość, nawet jeśli rodzice kupili duży dom w bogatej dzielnicy to po jakimś czasie ci przez media lub z innego powodu czują się gorsi od innych więc zaczynają z tym walczyć, uzbrajają się, dołączają do gangów więc nie chcą tam gdzie gangi mieszkać biali a potem cywilizowani czarni, czarni
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: Ja nie pisałem o milionerach, zamkniętych osiedlach czy sytuacji w Londynie, a raczej takiej trochę klasie średniej i ogólnym trendzie na całej wyspie. Tam gdzie pojawią się imigranci to z czasem rodowitych brytów jest tam coraz mniej i są to te gorsze okolice.
  • Odpowiedz