Aktywne Wpisy

masternodeBTC +429
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590

Naza_Dzikowski +34
Jakie rzeczy wydawały wam się w dzieciństwie luksusowe a teraz są zwykle? Ja zacznę ( 34 lata ) - Chipsy Pringles i lody Magnum

W razie pytań zapraszamy do kontaktu na priv lub pod adresem biuro@atthost.pl
źródło: obraz_2024-09-24_205625538
Pobierzzapomniałam jeszcze czytającym tu Mirkom napisac, że w powyzszym okresie szarpania się z nimi o odzyskanie kodów authinfo, dwa razy wysłali mi fakture na domene com.pl na kwote
„6. Zmiany Regulaminu oraz odrębne regulaminy wchodzą w życie
Jedyne maile jakie do
Wiecie co zrobił właśnie Atthost? Usunęli całą swoją wizytówkę Google, żeby wszystko znikło to z sieci.... a że była tez tam moją opinia, to Google mnie powiadomiło o tym fakcie
Ciekawe czy terroryzują już Wykop i inne
źródło: obraz_2024-09-25_114117249
Pobierza lektura w opiniach zacna
źródło: image
PobierzHosting mam zawirusowany.
Obsługa szybko odpowiada, ale wiecznie są jakieś problemy z działaniem stron.
Korzystałem z Atthost ze względu na cenę.
Teraz uciekam jak najdalej od nich.