Aktywne Wpisy
pafffel +1195
Leci dzień po dniu zima coraz bliżej. Rosołek z mamą #polskiedomy
Alzena +73
Zazdroszczę wam że jesteście w stanie pić te napoje zero 😔 ja tych słodzików nie jestem w stanie zdzierżyć, zostaje po nich na podniebieniu paskudny, mdły posmak którego nie mogę się pozbyć przez wiele godzin. A co gorsza te napoje bez cukru są o wiele słodsze niż odpowiedniki z cukrem.
#zdrowie #kuchnia
#zdrowie #kuchnia
Użytkownicza @MilaKa88 dokonała swym haniebnym wpisem aktu bluźnierstwa i profanacji wobec Górskiej Pani. Kłamliwe manipulacje i pomówienia, wyssane spod małego pazura insynuacje! Dospuściłaś się do subordynacji!
Mariola to anioł kobieta o szlachetnym charakterze i empatycznym serduszku! Że coś tam na Wypok sobie pisała... ta afera jest wyolbrzymiana - grajewskie hiperbole! Przynajmniej napruta 3 promilami na osiedlu w biały dzień obcych dzieci nie ganiała jak pewien jupiter z WhiteStocku, kilka razy w gazetach innych nie przepraszała jak "podredaktor" Bugi.
Ty Milenia jakieś Ewy Meje, Cariny, Różowe Krowy dodatkowo umieszczasz obok czcigodnej Marioli w jednym poście? Już samo to burzy krew Cziki! Czika jest zdegustowany i oburzony, będą zatopienia banowe! Ahora!
Komentarz usunięty przez autora