Aktywne Wpisy

MonazoPL +88
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
źródło: monazo konkurs
Pobierz
Alzena +127
W ten weekend pierwszy raz w realnym życiu spotkałam się z czymś, co można by określić jako „pigułowe” myślenie u faceta.
Byłam ze znajomymi w knajpie, była z nami parka ludzi z którymi na co dzień nie utrzymuję kontaktu, taka daleka, luźna znajomość.
Siedzimy przy stole, zamawiamy jedzenie, rachunek przychodzi i okazało się, że koleś nie miał przy sobie pieniędzy. Jego dziewczyna zupełnie na luzie, przy kelnerce mówi, że spoko ona zapłaci. I
Byłam ze znajomymi w knajpie, była z nami parka ludzi z którymi na co dzień nie utrzymuję kontaktu, taka daleka, luźna znajomość.
Siedzimy przy stole, zamawiamy jedzenie, rachunek przychodzi i okazało się, że koleś nie miał przy sobie pieniędzy. Jego dziewczyna zupełnie na luzie, przy kelnerce mówi, że spoko ona zapłaci. I

http://www.wykop.pl/link/1960874/korwin-mikke-poplynal-oskarza-waznego-polityka-po-o-gwalt-na-kelnerce/21018690/#comment-21018690
To akurat działa na niekorzyść Krula, więc Neuropa powinna wykopać.
Komentarz usunięty przez moderatora
@pejczi: chłopie, obczaj najpierw
Wskaz mi miejsce, gdzie jednoznacznie
@iniekcja broni gwalcicieli.
~iniekcja
@Windmark: i jak zwykle punkt drugi mojego kompendium. Zresztą, po co strzępić klawiaturę na Ciebie.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Portale to nie jest wiarygodne odbicie społeczeństwa. Nie ma dowodów, sprawy nie zgłosił. Jesli Korwin szybko nie przyzna, że zastosował brudną sztuczkę tak jak posłowie PO to zostanie w mediach zmiażdżony.