Wpis z mikrobloga

@RegitMell niby tak z drugiej strony ze statystyk jasno wynika, ze tylko topka dobija do minimalnej krajowej, wiec nawet dla dobrego hajsu nie naciąga innych ludzi w mojej opinii. z trzeciej jak tam się zakręcisz to jest niski próg wymagań finansowych - spokojnie wyrwiesz już na 10 letnia fabię w niebieskim bezpłatnym kolorze bo nadal jednak przy tych zarobkach to prestiżowy wóz. Strasznie mieszane uczucia
  • Odpowiedz
  • 1
@MarcinDerk Poważnie? Coś słyszałem o studiach ale nie miałem zielonego pojęcia że w takim kierunku. Chociaż to i dobrze bo nie wyobrażam sobie żeby taka naiwna kretynka w razie W, ratowała moje życie
  • Odpowiedz
@RegitMell: Chłopie, po wykopie latały screeny, z baita, że koleś szuka pieniędzy bo ktoś z jego rodziny jest chory na stwardnienie rozsiane i potrzebuje kasy, której nie mają więc chce zainwestować w biznes co tam jeszcze zostało, żeby zarobić na pomoc dla chorego członka rodziny, a ona mu zaczęła mówić, że mlm z nia to najlepsze miejsce do zarobienia kasy, zaczęła go zachęcać do najwyższego pakietu i pisała, że na
  • Odpowiedz
  • 2
@Glikol_Propylenowy Wiem wiem, kojarzę to. Tak samo jak wysyłała glosowki do gostka który miał uszkodzony słuch, według mnie wygląda to tak, że odkąd Wykop się nią zainteresował, miała natłok wiadomości i leciała już gotowymi tekstami nie czytając nawet wiadomości co do niej piszą, zwykła desperacja z jej strony w poszukiwaniu łatwych pieniędzy.
  • Odpowiedz
według mnie

@RegitMell: a według mnie jest dokładnie tak jak napisałem wyżej. Nie ma szacunku do ludzi, brakuje jej empatii i gdyby tylko dostała więcej hajsu do ręki, to sralaby wyżej niż dupę miała, jak to mawiała moja babcia. Akurat temu, który pisał o stwardnieniu rozsianym odpisywała bardzo na temat, więc nie ma szans, że tego nie przeczytała, czy nie zrozumiała, wrecz przeciwnie, zachowywała się tak, jakby trafiła frajera i
  • Odpowiedz