Aktywne Wpisy

ibleedforyou +1153
Twoja stara mieszka w bloku rysunkowym

Małe przypomnienie:
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.

Posiadaczka kotów, bo tylko one są w stanie tolerować jej chamski charakter. Miała raptem 3 facetów, z którymi była w związkach, ale oni też nie wytrzymali
Ewa M. pisze do różnych Mirków i Mirabelek prosząc o pożyczki, czy to na 50 czy kilkaset złotych. Znana jest z zakładania różnych podejrzanych zrzutek na siebie no i z wyzywania innych wykopowi czów na mikroblogu.
Ogólnie róbcie ze swoimi pieniędzmi co chcecie, ale piszę to, żeby przestrzec, bo nie znoszę oszustów internetowych, szczególnie gdy takie osoby są chamskie, egocentryczne i zakochane w sobie.
Gdy ja napisałem pierwszy raz do Ewci, żeby zapytać co się stało (w komentarzach pod dyskusja wydawala się byc bardzo zła i agresywna) odpisała mi:
Nie dajcie się nabierać Mireczki!
#oszukujo #rozowepaski #logikarozowychpaskow #wykop #wrednababa
Wołam tych co mieli już z nią różne akcje :)
@Nadia_ @piorun_burzowy_niskonapieciowy @Sandrinia @Sam_w_domu @Beesly @ItsyBitsyPajonk @doesntanyonecare @cycatek @kaspil @Viarus_ @ArekMaupa @ZlotyJakub @maein @Karoleer @darydarylosu @Manymouse
źródło: temp_file8025645363429609739
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ja pamiętam waszą rozmowę
źródło: temp_file7843687754108163736
Pobierzźródło: temp_file111536849991287984
Pobierzźródło: temp_file2171394062883718199
Pobierz