Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zaufac kobiecie?

Kazda moja relacja z kobieta konczyla sie tym, ze albo puszczala sie na boku, albo po prostu uciekala jak poznala innego bolca. Kiedys nawet wiedzac juz o tym ze mnie zdradza obserwowalem jej zachowanie. Niesamowite jak kobieta potrafi udawac dobra i czula, wiedzac ze rucha sie na boku z innym. No nie mialem po prostu zadnych milych doswiadczen na dluzsza mete. Dodatkowo wiadomo, internet i historie ludzi, czy nawet historie znajomych.

Od roku jestem z zwiazku z rozowa. Jej caloksztalt bardzo pasujacy do mnie, podobny charakter i tak dalej. Nie zrobila jeszcze nic co mogloby nadszarpnac moje zaufanie. Jezeli ktos ja podrywal to mi to po prostu mowila.
Mi jest jednak dslej ciezko do końca zaufać. Najchetniej bym ja non stop sprawdzal, zeby w koncu ja na czyms zlapac. Jak z tym walczyc? Udalo sie komus tego pozbyc bez terapii?
#zdrada #zalesie #kiciochpyta #zwiazki #rozowepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jeżeli wszystkie twoje różowe zachowują się w identyczny sposób to źródła problemu poszukaj w sobie.
Nie wybieramy partnerów w całkowicie losowy sposób.

A druga sprawa to że kompulsywna potrzeba kontroli jest jedną z najbardziej destrukcyjnych rzeczy w związku.
Znam związki które przepracowały zdradę i żyją dalej, kochając się wzajemnie. To oczywiście nie jest reguła ale sie zdarza. Związku który przetrwał obsesję kontroli nie znam.
  • Odpowiedz
Kiedys nawet wiedzac juz o tym ze mnie zdradza obserwowalem jej zachowanie. Niesamowite jak kobieta potrafi udawac dobra i czula, wiedzac ze rucha sie na boku z innym.

@mirko_anonim: faceci tak samo, a może nawet bardziej.

Mi jest jednak dslej ciezko do końca zaufać

ale co to znaczy do końca zaufać wg ciebie? że mozesz już całkowicie wyprzeć rzeczywistość w której żyjesz i że od teraz zaczniesz żyć w bajce
  • Odpowiedz
Dla mnie to też jest podejrzane,że tyle ci się trafiło tych zdrad. Też bym poszukał jakichś powodów dla których wybierasz określony typ kobiet, może podświadomie. Nie nazwałbym tego twoją winą, bo przecież nie robisz sobie tego specjalnie, ale coś może być na rzeczy. Pomyśl sam, czy gdybyś usłyszał historię laski co miała 4 facetów i każdy ją np.bił, to co byś pomyślał? Że ona takich wybiera. Jeśli dojdziesz do tego o co
  • Odpowiedz
Zaobserwuj ja w jakimś miejscu gdzie jest dużo ludzi. Jak nie ogląda się za innymi typami to jest nadzieja. Innym testem może być pójść do klubu jak tańczycie razem to powinna być wpatrzona w Ciebie jak się rozgląda to moze być problem. Dziewczyna może i porządna, ale cipe ma łajdaczkę. Kiedyś miałem taką że dwa lata licealny związek i kolega ja pochwalił, bo widział że się nie rozgląda za innymi fagasami jak
  • Odpowiedz