Aktywne Wpisy

Ryksa +88
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +11
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

„Jesteśmy w stanie wojny informacyjnej.”
Niewybrana globalistyczna technokratka Melissa Fleming, szefowa Departamentu Komunikacji Globalnej ONZ: „Dezinformacja i fałszywe informacje... zagrażają nie tylko naszym ludziom i operacjom, ale także kwestiom i sprawom nad którymi pracujemy.”
Kiedy ci technokraci mówią o „dezinformacji”, „fałszywych informacjach” i „mowie nienawiści”, w rzeczywistości odnoszą się do wszelkich informacji, które ujawniają lub nawet podważają różne agendy globalnych organizacji jak np. ONZ.
źródło: Screenshot_20240912-160408_Telegram
Pobierz