Aktywne Wpisy
Ukradziono mi rower o wartości około 3000 zł. Zgłosiłem sprawę na policję. Mam nagrania, na których widać złodzieja. Poniżej zamieszczam foto. Kradzież miała miejsce we Wrocławiu w okolicach aquaparku/Wroclavi. Rower przypiąłem do stojaka rowerowego pod klatką schodową na zabezpieczeniu typu sprężynka (niestety używałem jej tylko do krótkotrwałego przypięcia roweru, żeby nie wozić się z ciężkimi łańcuchami...). Kradzież nastąpiła w niecałą godzinę od przypięcia roweru. Zakładając, że przechodził tamtędy bez sprzętu zaraz po
Zubern +72
Efekt wprowadzenia oceniam na mrożący. Ceny najmu by poleciały iście na pysk, a coś takiego jak rentierka by się w Polsce zwyczajnie skończyło.
#nieruchomosci
@revoolution: ale kto ci broni?
Remont wynajmowanego
Czyli masz je nie wykończone i niedoczekanie nasz aż ktoś, cie zmusi do wykończenia,
moje mieszkania stoją od 3 lat niewykończone, bo za 6-7 lat zapewne będą przez nie używane i nie będę po tym czasie robił dla nich remontu "po kimś", wiem trudne do zrozumienia dla wykopka, ale miło że się o mnie
Komentarz usunięty przez autora
jestem przykładem, że wprowadzenie takiego podatku niczego nie zmieni a jedynie d--------i mi kolejne opłaty, bo miałem czelność moje
@revoolution: gorzka pigułka: stawiam dolary przeciw orzechom, że te twoje córki nigdy tam nie zamieszkają, ewentualnie na bardzo krótko, a te mieszkania staną się kością niezgody między wami. Scenariusz jest zawsze taki sam: zaborczy, kontrolujący stary kupuje dzieciakowi kwadrat, dzieciak dorasta i chce żyć po swojemu w miejscu, które sobie wybrał, ojciec oczywiście odmawia sprzedaży i przekazania gotówki, bo straci wtedy
nie będą chciały tam mieszkać tylko gdzieś indziej, to sobie je sprzedadzą i kupią tam gdzie będą chciały jaki problem