Aktywne Wpisy
Mauupa +66
Po przygodach związanych z początkiem #bikepacking w Gruzji i wymianą całego koła na starcie myślałem, że już większych „przygód” nie będzie… no i tu się myliłem. Ostrzegali mnie przed przyjazdem tutaj przed agresywnymi psami czy pijanymi kierowcami, ale nie nikt nie mówił o pułapkach na gravelowców w postaci takich kratek. Żyje, jakoś.
#rower
#rower

źródło: IMG_7474
Pobierz
Bartek952 +2
Moi drodzy, kto z Was rozpoznaje tę laskę? 🤔
Ostatnio robi się wokół niej spory szum w internecie – szczególnie w kontekście jej strony i tego, czym się zajmuje.
💥 Postać dość kontrowersyjna, jedni ją krytykują, inni bronią z całych sił.
Macie swoje zdanie? Kojarzycie temat?
Dajcie znać w komentarzach ⬇️
Ostatnio robi się wokół niej spory szum w internecie – szczególnie w kontekście jej strony i tego, czym się zajmuje.
💥 Postać dość kontrowersyjna, jedni ją krytykują, inni bronią z całych sił.
Macie swoje zdanie? Kojarzycie temat?
Dajcie znać w komentarzach ⬇️

źródło: IMG-20250622-WA0011
Pobierz
Będe spał koło rynku, chetnie poznam tanie dobre miejsca z żarełkiem - coś jak Wrocławski bar Miś, czy inne atrakcje warte zobaczenia.
Planujemy napewno escape room, koziołki które nie działają (albo juz działają), rynek, jakieś muzeum, chlebak w kształcie dworca (czy tam na odwrót) - ale pytanie brzmi, czy są jakieś atrakcje, które nie są aż tak znane a są warte zobaczenia, z góry dzieki za pomoc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Weźcie monety 1 zł (chyba?) i kupcie na wejściu karmę dla ryb. W dwóch miejscach można karmić na wprost od wejścia i w pawilonie na prawo od wejścia.
Po Cytadeli można pospacerować jak jest ładna pogoda. Są tam muzea wojskowe i kawiarnia.
Malta też dobra do spacerów, ale lepsza
@Jednorybek z wydarzeń w ten weekend to 30 urodziny rozbratu XD, na zakończenie festiwalu Malta, nad jeziorem Malta darmowe koncerty, np. parov stelar. Tanich barów jako
Widziałem na FB, że organizują malowanie obrazów i konkursy wokalne w weekendy. Chyba, że razem z latem się to skończyło?
źródło: image
Pobierz