Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 2
odpowiedzialny-anonim-13: Masz rację, rozmawiałam tutaj z kilkoma i żadnemu się nie podobałam, chociaż osobiście, sama dla siebie, nie uważam się zna poszkodowaną za wygląd, dla nich jednak taka jestem z powodu wielu, nie przystających do wzorca, cech. Żaden, mimo ze poświęcałam im czas, i zainteresowanie, w pewien sposób serce (chociaż internetowo i przez słowa) nie stworzył ze mną więzi, a w pewnym momencie stawałam się nudna i zbędna, zapewne też męcząca,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
życzliwy-narrator-51: Mało komu podoba się Adriana Lima, podobnie zresztą jak inne tzw. "super" "modelki". Typ 5% do 10% męskiej populacji bo mamy znacznie szersze gusta niż wy.

Ale najwidoczniej podoba się tobie więc może zostaw facetów w spokoju i zajmij się kobietami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@mirko_anonim: tu nie chodzi o twój wygląd tylko osobowość, charakter i brak zainteresowań.

w pewnym momencie stawałam się nudna i zbędna, zapewne też męcząca, a dlaczego?

Bo ładna buzia i płodna figura to nie wszystko. Jak nie ma o czym z toba rozmawiać oprócz dram w love island i ślubu od pierwszego wejrzenia to sie kierwa nie dziwie że stajesz się męcząca
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
odpowiedzialny-innowator-87: Wiem, że bait, ale to prawda. I dotyczy również kobiet. W związku opartym w szczególności na pożądaniu wygląd to podstawa obok zgrania charakterów. Ani bez jednego, ani bez drugiego nie zadziała. Charakter też jest istotny, ale bez wyglądu nic nie zdziała. Każdy chce mieć atrakcyjnego partnera i jeśli ktoś taki nie jest to jego związek to wyłącznie kwestia obniżenia wymagań drugiej osoby. Gdyby ktoś miał możliwość bycia z kimś o
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
odważny-przewodnik-16: Po raz kolejny baba robi solipsystyczne projekcje bo myśli że faceci i kobiety kierują się tym samym:

- facetom nie podoba się "Adriana Lima", może 1/10 powie że to jego typ a reszta będzie wolała co innego. Rozkłady atrakcyjności i upodobań są znacznie bardziej zróżnicowane niż u kobiet
- facet ma w dupie wykształcenie kobiety i jej "karierę": każdy woli żeby jego grażynka pracowała i dokładała się do budżetu ale ostatecznie weźmie
  • Odpowiedz