@CrazyZdzich: Zdumienie mnie czasem ogarnia, co ludziom potrafi przez palce przelecieć. Głowa pomysli, zdarza się. Usta nie wypowiedzą. A palce robią "Leroooooy Jenkiiinssss".
@7355608: gdybym chciał się ubrać tak samo, to wyszedłbym w samych bokserkach i nie zakładał spodni ani nic innego na dół. Tylko czułbym się dziwnie, szczególnie na ezgaminie państwowym, ale co kto lubi... U chłopaka to od razu byłoby widać sprzęt, a dziewczyny to zaraz na głowę se te majtki naciągną. ¯\(ツ)/¯
@CrazyZdzich: pomijając te z-----e komentarze to kobiety specjalnie się ubierają jak ta laska na zdjęciu, żeby mieć łatwiej na egzaminie i najgorzej, że to działa na Januszy z WORD-ów. W ogóle co to za gacie, moje bokserki mają dłuższe nogawki.
@7355608 nie jest, to jest egzamin państwowy... nie powinni jej nawet dopuścić... jak ja zdawałem, to raz jedenmu dresikowi nie pozwoli rozpocząć egzaminu bo był w dresach
@7355608: Tak średnio bym powiedziała, podkresla jej bardzo szczupłą figure ten dół obcisły trochę kusy otfit niczym gorset. Ale mlodość rządzi się innymi prawami.
@CrazyZdzich: w alternatywnym uniwersum Zuzanna napisała do Leszka z podziękowaniami za miły komentarz i pytaniem kiedy mogą się umówić bo Leszek też niczego sobie
@EtatowyIdiota: o chłopie, coś mema przypomniał z ery kamienia łupanego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MattCobosco zgadzam sie z tobą.(✌ ゚)☞
@donttalktome: wiadomo, że tak to się robi. Ta nie ma cycków, to pokazuje dupe i tak właśnie zmiękcza się januszów, żeby łatwo osiągnąć cel
@bardzospokojnyczlowiek: przypomnisz?( ͡º ͜ʖ͡º)