Wpis z mikrobloga

• 2
@aarahon Przecież on sam siebie obrzydza w oczach młodych, którym wystawia wielkie pęto do j-----a w dupę o roboczej nazwie bk0%.

A szkalowanie przeciwników politycznych to nic nowego, pis wrzucił to na wyższy level psychozy, natomiast dobrze pamiętam jak do głosujących na p---------w przypisywano bycie debilami, moherami itd, a cała kampania w 2015 składała się jedynie na straszeniu pisem, więc odpowiadając na twoje pytanie, jakimi mendami muszą być, odpowiadam, politykami.
  • Odpowiedz
no a co, stać nas na nowe? Może importu używanych aut z Niemiec też zakażmy...

@aarahon: Sam pomysł masowego stawiania wiatraków w Polsce jest poroniony. Potrzebujemy modernizacji lini przesyłowych i elektrowni jądrowych a nie wiatraków. A używane szybciej padną.

a co, otwarte
  • Odpowiedz
@szyderczy_szczur: kocham donalda jezu jak ja go kocham to najlepszy przywódca może nigdy nie będe mógł sie wyprowadzić od rodziców ale za to to nie można się homożenić, robić aborcji i dał 800+ i do tego laptopa dla uczniów jak ja go kocham to jest mega ziomal mówie wam nie słuchajcie tych ruskich onóc Donald to prawdziwy sigma przyjme z otwartymi ramionami każdego turka który chce do polski jezu jaki
  • Odpowiedz
tak ci się tylko wydaje.

@invit: jak lewactwo nie może mnie pokonać to sugeruje mi rzeczy z pogranicza chorób psychicznych, przyzwyczaiłem się i się nie łapie na takie marne zagrywki.
  • Odpowiedz
przecież dokładnie tak samo działało "j---c pis" i tak samo się tu wybiera władze od lat - byle nie na pis/po"

@Shatter: pewnie dlatego od lat najwięcej głosów dostaje pis i po...
  • Odpowiedz
XDDDDDD nie pozostawiasz wątpliwości, że jesteś opłaconym trollem, nie wiem kto normalny może to plusować - jedynie boty.

@hikashi: szkoda że nie możesz poprzeć swojego oskarżenia dowodem ale przyzwyczaiłem się że ze strony antytuskowej propagandy liczą się kłamstwa a nie prawda.
  • Odpowiedz
a co robiło PO przez 2 kadencje rządów pisiorów?

@chlopak_twojej_matki: PO głosowało w sejmie, próbowali przeciwstawiać się większości pisowskiej i gromadzili jak największą liczbę dowodów przeciwko PIS, teraz z tego korzystają.
  • Odpowiedz
rozumiem że wszyscy sprzeciwiający się kredytowi 0% łyknęli propagandę która ma na celu obrzydzić nam czada Tuska XD

@Stalionnn: skąd takie rozumowanie? Jestem ciekawy jak doszedłeś do powyższego. Serio, piszę to bez szydery.
  • Odpowiedz
dobrze, "przeróbka słów" byłoby bardziej adekwatne od "odbicia".

@Zgagarast: to przeróbka jakich słów?

Czy ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Nie odbiegam od tematu w żadnym stopniu. Zesrałeś się o mema z Tuskiem, do którego są obiektywne zarzuty i ludzie się dziwią, że takie
  • Odpowiedz
Sam pomysł masowego stawiania wiatraków w Polsce jest poroniony. Potrzebujemy modernizacji lini przesyłowych i elektrowni jądrowych a nie wiatraków. A używane szybciej padną.

@K-S-: pewnie dlatego je stawiają a linie są modernizowane...

Grunty są przygotowane, mogli to
  • Odpowiedz
to mówisz że platforma nie szkaluje swoich przeciwników tylko pokazuje że jest od nich lepsza? xDDD dawno nie widziałem tak wypranego mózgu

@saulius90: więc oczywiście pokażesz przykład że KO szkaluje swoich przeciwników i zgasisz mnie jak peta?
  • Odpowiedz