@klossser przećwiczyłeś przed lustrem minę zdziwionego? Ale jak to? Wczoraj działało. Nie no to trzeba to szybko naprawić, jeszcze dziś umówię się do mechanika
@klossser: miałem tak raz, okazało się że nie mam katalizatora a nawet o tym nie wiedziałem, o dziwo wcześniejsze przeglądy przechodził a pojechałem na inną stację bo na tej co robię zwykle była kolejka xD
@klossser: No to dobrze, dowiesz się co trzeba naprawić żeby jeździć bezpiecznie. Mnie w-----a jak g---o sprawdzą w samochodzie i tylko pieczątkę podbije.
@klossser wczoraj roczny samochód firmowy nie przeszedł przeglądu bo zepsuł się siłownik szyby kierowcy. Już to zgłoszone do serwisu. Gość na wejściu na przeglądzie mówi - proszę otworzyć swoją szybę, będę mówił jak wjechać i kiedy hamować. A ja - nie działa, zgłoszone na serwis,zamówili część. - to jest straszny problem, będzie Pan na autostradzie i nie weźmie pan bileciku,zablokuje Pan całą autostradę.
#heheszki
@klossser: pan zgasi papierosa to bylo, gdzie silnik masz zgasic jak nie mozesz byc w aucie podczas badania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ja - nie działa, zgłoszone na serwis,zamówili część.
- to jest straszny problem, będzie Pan na autostradzie i nie weźmie pan bileciku,zablokuje Pan całą autostradę.
Nie przeszedł przeglądu xD
@Pasterz30: huy z tym lepiej żeby sondy w dziure nie wkładał