Aktywne Wpisy
Habebok +26
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +303
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Chcę spróbować na siłowni swoich sił tym razem z jako tako dopracowanym planem i dietą. Niestety, ceny takowych usług u trenerów w okolicy są horendalne (400-500 zł na miesiąc).
W oko wpadła mi ostatnio platforma https://www.fabrykasily.pl/ gdzie koszty są akceptowalne i, jeśli wierzyć opisowi, wręcz atrakcyjne.
Czy ma ktoś opinie na temat tej story i planów / diet które układają?
W internecie są bardzo skrajne
#mikrokoksy #silownia #sport #zdrowie #kiciochpyta #pytanie
Diety magicznej też nie ma. Pilnuj mniej więcej kcal, proporcji makroskladnikow i finito. Życie trzeba sobie ułatwiać, a nie utrudniać.
@kimunyest95: to właśnie próbuje zrobic
Taki aplikacje z zasady nie mają dużego sensu - cokolwiek co znajdziesz na YouTube u dobrych youtuberów (typu Jeff Nippard) będzie zawsze gorszej jakości niż te produkty. Jedyna różnica, że za appke zapłacisz gruby hajs i będziesz miał
@Xinnoth: ?