Wpis z mikrobloga

@Towarzysz_Pawulon: ogladam wystapienia trumpa ostatnie i zamiata ostro. jest w lepszej formie niz w 2016. Nie wiem jak to mozliwe ze w tym wieku ma nadal taki szybki umysl. Pewnie nawet 38letni vance nie dalby mu rady w 1na1. Nadchodzace debaty beda katastrofalne dla kamali
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Pawulon: czemu nie piszecie o POTĘŻNYM jednym (1) procencie. W jednym sondażu. Dot. PV XD

Ale zresztą czekaj, a to nie jest tak że to kursy nie kłamią (w przeciwieństwie do sondaży)? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Pawulon Nie wiem jakim sposobem żyjąc na świecie tyle lat nie zorientowałeś się jeszcze, że w wyborach prezydenckich w USA nie ma znaczenia kogo popiera większość obywateli. Tam kilka milionów głosów ogółu w tą czy w tą nie ma znaczenia, bo tak naprawdę to o wyborze zadecyduje kilka stanów i to sondaże z nich mają jakiekolwiek znaczenie
  • Odpowiedz
@KotTipTop o znowu przyszedłeś, czemu już nie wstawiasz screenów z polymarket? XD

2% przy uwzględnieniu pozostałych kandydatów czyli przyjmijmy w tym sondażu Harris traci 4% do punktu w którym powiedzielibysmy ze jest faworytem nie uwzględniając nawet tego że Pomarańczowy był dwa razy niedoszacowany ¯_(ツ)_/¯

Przede wszystkim ten sondaż dał bardzo realne dane w tabelach przestawnych a nie jak ich ostatni gdzie np Harris remisowała u białych a Trump w tym czasie
  • Odpowiedz
2% przy uwzględnieniu pozostałych kandydatów czyli przyjmijmy w tym sondażu Harris traci 4% do punktu w którym powiedzielibysmy ze jest faworytem nie uwzględniając nawet tego że Pomarańczowy był dwa razy niedoszacowany

@Towarzysz_Pawulon: no i nie zapomniaj o MEGA boostcie od RFK Jr (już za moment sondaże to uwzględnią)

Masz, dałem z siebie 2.137% XD
KotTipTop - >2% przy uwzględnieniu pozostałych kandydatów czyli przyjmijmy w tym sond...

źródło: 92skhj

Pobierz
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Pawulon W Maine od dawna już prowadzą demokraci, zarówno w pierwszy jak i drugim okręgu.

A co do tego dlaczego Harris ma takie poparcie to pewnie to że jest świeża też ma jakieś znaczenie. Mapka którą wrzuciłem pokazuje tylko gdzie obecnie prowadzi który kandydat

Tak jak mówiłem tu się jeszcze sporo może zmienić choć aktualnie niebiescy lekko na prowadzeniu
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Pawulon Ale o co ty się kłócisz w tym momencie? Weź sobie sprawdź jakiekolwiek sondaże z Maine z ostatniego miesiąca to będziesz wiedział. Weź mi jeszcze napisz, że w 98 wybory na burmistrza wygrał tam republikanin to znaczy, że teraz też wygrają
  • Odpowiedz