Wpis z mikrobloga

Jakiś darmowy hosting #python który utrzyma bota discord na 100 linijek i będzie uruchomiony cały czas? Najlepiej z importowaniem prosto z githuba. Github codescenes jest zajebisty ale wyłącza się automatycznie. Korzystałem z dwóch innych i miały podobne limity.
Ewentualnie taki hosting gdzie można płacić blikiem xd?

#github #programowanie #pytaniedoeksperta #hosting

#discord
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SupreminTHC: z tego co jest napisane na stronie, to tam nie ma dashboardu. z czym masz problem w ustawieniu putty?

jak chcesz to możesz pokazać co ci dał mikrus (z cenzurą oczywiście) i jak masz w putty ustawione to ogarniemy :)
  • Odpowiedz
@patryk_ekiert: aaa, tak. taką mi dał mikrus. , dostalem nawet instrukcje na linuxa

Na Linuksie/Macu wpisz:

ssh frog@frog02.mikr.us -p 10280

ale nie moge sie zalogowac przez cmd, ani przez putty ani przez webssh na webssh ten sam błąd
  • Odpowiedz
@patryk_ekiert: wiem ze to będzie najlepsza opcja, tylko muszę się to nauczyć robić. Moze port zablokowany? Tak myslalem ale to dlaczego na webssh w przeglądarce też odrzuca połączenie?

Spędziłem z 12h bez wiedzy z pythona i kurde spodobał mi się język, wszystko cacy tylko uruchomić trzeba na serwerze który nie będzie się wyłączał a jak się wyłączy to zrobi restart ()
  • Odpowiedz