Aktywne Wpisy
wykop +26
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +173
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
Ciekawe skąd wzięły się na to pieniążki xD Macie jakieś przypuszczenia? Może w końcu polski grafen wszedł do produkcji? Albo wydobywamy już gaz łupkowy?
Czy moze to autorska polska technologia zamiany betonu w złoto miała na to wpływ?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/kosztuje-ok-miliona-zlotych-a-i-tak-polska-okazala-sie-jego-2-najwiekszym-rynkiem-w/gde1vwc
#heheszki #nieruchomosci #polityka #motoryzacja
@danob99: jakoś wcześniej nie znajdowało tylu nabywców, więc widać trend i skale oligarchii
Pisowcy zaczęli używać te miliardy, które ukradli.
@galicjanin: ile są w stanie odpisać?
@kastrator2: to patrz na to XDDDDD
https://businessinsider.com.pl/gospodarka/tylu-polakow-twierdzi-ze-nalezy-do-klasy-sredniej-mamy-nowe-dane/nb1sswb
@skazanynaprzegryw03: Witamy w Polsce, kraju uciskanych przetsiembiorców, soli tej wspaniałej ziemi.
@piaskun87:
i takiego singla ledwo stać na kredyt na 50m2 kwadrat w średniej dzielnicy xD