Wpis z mikrobloga

@Czoso: mam wrażenie, że najważniejszym kryterium żeby zostać ministrem/wiceministrem w MRiT to bycie największym debilem wśród możliwych kandydatów xD a co najlepszy każdy następny minister jest jeszcze głupszy niż poprzedni xD
  • Odpowiedz
@Czoso: To jest wyższa gęstość. W sumie jeśli kredyty 0% na mieszkanie byłyby rozdawane na tej samej zasadzie co w media ekspert czy innym markecie to jestem jak najbardziej za, bo rozumiem, że wtedy ciężar kredytu bierze na siebie tak samo strona prywatna czyli deweloper a nie skarb państwa XD. Ja bym drążył ten kierunek, zwłaszcza że najwyraźniej opóźniony pan poseł przetarł szlak XD.
  • Odpowiedz
@Czoso: bla bla bla limity ceny za metr - mieszkanie było sprzedawane w limicie ale komórka lokatorska/miejsce postojowe po takiej cenie, żeby i deweloperowi hajs się zgadzał.
  • Odpowiedz
@Czoso: Przecież jak kupujesz odkurzacz na 0%, to cena nie rośnie. To pewnie zasługa tych mitycznych "bezpieczników", i wcale nie trzeba wliczać ceny odkurzacza za metr kwadratowy powierzchni pokoju w którym będzie pracował.
  • Odpowiedz
@Czoso: bardzo dobrze. Obywatele są aby nimi orać pole. PISowcy i POwcy mają obywateli za tumanów i słusznie. Jeżeli można kłamać i manipulować a Polijak i tak zagłosuje na tak to dlaczego nie mieliby tego robić
  • Odpowiedz