Aktywne Wpisy
OVHcloud +164
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +38
#bekazlewactwa #konfederacja #polityka #neuropa
nie wiem ale się domyślam
@krumkichot: Przecież Ty gościu ledwo zdania kleisz po polsku a próbujesz innym wmawiać ruskie koneksje XD
@krumkichot: aha czyli tuskov to ruski agent bo jakaś randomowa dziennikarka współpracowała z gru, a braun który masturbuje sie wspólnie z znaną ruską sowłoczą to juz gitara xD I jesli współpracowała z gru to do pierdla za zdrade kraju, chociaż z tego co wiem zdrada kraju tak nie działa,
@krumkichot: https://100konkretow.pl/wszystkie-konkrety/ u mnie działa, spróbuj po VPN bo może ci roskomnadzor cenzuruje
@krumkichot: Ale to ty dzbanie jęczysz, że znikło i coś o serwerach... Masz na tej "znikniętej" stronie, sprawdź sobie.
@11mac11: znowu porownanie z du..y. mówimy o realnych spotkaniach brauna, wypowiedziach chocby
@BoskiPrototyp: Ale o realnych spotkaniach na nieznane tematy Sikorskiego z pozycji ministra czy premiera Tuska z putinami czy jakimiś randomowymi "dziennikarzami" realizującymi działalność szpiegowską dla ruskich i realizowaniu toczka w toczkę polityki agentów Putina w wykonaniu tej dziennikarki i posłów Platformy Onuc, czy konszachtach licznych unijnych, a zwłaszcza niemieckich psiapsi Tuska z ruskimi to już nie mówimy? xD