Wpis z mikrobloga

1. Czy macie sprawdzone sposoby na te legendy w Natlan? Pytam o achivementy. Przykładowo, zniszczenie żółwia zanim zdobędzie tarczę, albo tego fatui co znika, a trzeba zniszczyć tylko tego poprawnego.

2. Kompletnie nie umiem grać Mualani. Bardzo odpowiada mi postać, musiałem się przyzwyczaić do VA, ale kompletnie nie umiem grać xD
Jak Wam się gra?

#genshinimpact
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy macie sprawdzone sposoby na te legendy w Natlan?

@Gorrann:

a) Znaleźć jakiegoś whale'a z postaciami C6R5, co zrobi to za ciebie

b) Zrobić sobie drugie konto, odblokować co-opa, wbić tam mainem i one-shotować wszystkie achievementy na WL1
  • Odpowiedz
@Gorrann: tipy do legend można znaleźć na necie, akurat przy pyro agencie tylko prawdziwy będzie rzucał płonącego shurikena. Co do mualani to jest prosta jak drut - odpalasz skilla, stoisz na oponencie aż wbiją się 3 stacki i walisz normala, burst jeśli jest dostępny i tyle.
  • Odpowiedz
Jak Wam się gra?

@Gorrann: Średnio, w-------ą mnie niemożebnie te pokemony w Natlanie i ich mechaniki, mam ochote je wyrżnąć wszystkie do cna co uskuteczniam. A tak poza tym całkiem spoko.
  • Odpowiedz
  • 0
@internet_user7:

Co do mualani to jest prosta jak drut - odpalasz skilla, stoisz na oponencie aż wbiją się 3 stacki i walisz normala, burst jeśli jest dostępny i tyle.

Czyli normal, Q i kolejna postać do rotacji?
  • Odpowiedz