Wpis z mikrobloga

@szogu3 Bardzo mi miło. Bagno to jest pozytyw dla mnie również. Nie dość, że jest regularne i można od niego nastawiać kalendarz to (raz w miesiącu muszę się poświęcić by pójść i zrobić dla was zdjęcie) to dodatkowo jest zwyczajnie bardzo ładne bagno.
  • Odpowiedz
@cotozazycie jest ogromna różnica. Ludzie co do mnie przylatują bez przerwy o tym gadają. To jest naprawdę nie do przecenienia jak wiele jest tu na wybrzeżu dni słonecznych pomimo tego, że dni są krótsze zima niż w Polsce
  • Odpowiedz
@R2D2_z_Sosnowca:

A na jakim obszarze przy wschodnim wybrzezu latem nie ma dlugich okresow upałów? Jest pogoda w stylu poludniowo skandynawskim, brytyjskim? Czyli tak do max 26stC przez dluzszy czas. Pewnie od polnocy do Connecticut? Pensylwania?
  • Odpowiedz
@cotozazycie chyba dopiero w Kanadzie jeśli chodzi o stały ląd. Wszędzie tu są upały i duża wilgotność jeśli chodzi o samo Wybrzeże to są takie miejsca i są naprawdę magiczne. Spędziłem rok na wyspie Block Island w stanie Rhode Island. O ile zima przewalona bo silne wiatry i przeszywające zimno to lato idealne bo mikroklimat z mgłami i codzienną poranną bryzą sięgającą połowy wyspy przez połowę dnia kiedy druga połowa nadawała
  • Odpowiedz