Aktywne Wpisy
Minieri +140
Witam serdecznie w ten niedzielny bardzo wczesny poranek. Za mną już burza w postaci sobotniego, jeszcze andrzejkowego ruchu. Humory klientów dziś wyjątkowo dobre, mój, a w sumie nasz też.
Pierwszy raz na tej stacji są 2 osoby w nocy. Wspólnie ustaliśmy że w soboty potrzebna jest jednak pomoc żeby wszystko szło w miarę sprawnie. Przyczyna jest prosta - nadprogramowy ruch. Szturm klientów to jedno, ale w nocy musi być też czas na
Pierwszy raz na tej stacji są 2 osoby w nocy. Wspólnie ustaliśmy że w soboty potrzebna jest jednak pomoc żeby wszystko szło w miarę sprawnie. Przyczyna jest prosta - nadprogramowy ruch. Szturm klientów to jedno, ale w nocy musi być też czas na
Beznazwyy +114
Nagrałem materiał o tym, jaką maksymalną sprawność może mieć silnik spalinowy.
Spojrzenie jest mocno z punktu widzenia fizyki, ale wydaje mi się, że warto to zobaczyć, jeśli ktoś interesuje się motoryzacją.
Link do znaleziska jeśli ktoś zechciałby wykopać
https://wykop.pl/link/7599409/silnik-spalinowy-jest-silnikiem-cieplnym
Kiedyś wrzucałem bardzo podobny film, jednak cały czas uczę się montowania i nagrywania. O ile więc merytorycznie wszystko było w porządku, to sama jakość była zbyt słaba. Obecnie jest znacznie lepiej, ale wciąż
Spojrzenie jest mocno z punktu widzenia fizyki, ale wydaje mi się, że warto to zobaczyć, jeśli ktoś interesuje się motoryzacją.
Link do znaleziska jeśli ktoś zechciałby wykopać
https://wykop.pl/link/7599409/silnik-spalinowy-jest-silnikiem-cieplnym
Kiedyś wrzucałem bardzo podobny film, jednak cały czas uczę się montowania i nagrywania. O ile więc merytorycznie wszystko było w porządku, to sama jakość była zbyt słaba. Obecnie jest znacznie lepiej, ale wciąż
proruskie prawicowe media i influencerzy byli O F I A R A M I rosyjskich rubli lewaaaguuuu
On nie chcioł on nie wiedzioł!
auuuuuu xDD
#ukraina #bekazprawakow #bekazkonfederacji #heheszki #rosja #ruskapropaganda #usa #neuropa
Dobrze, że z prawactwa się wyleczyłem, bo już elastyczność nie ta i od takich akrobacji połamałbym kręgosłup.
Czyli pseudoprawicowe guano sobie przybijają piąteczke z komuchami, bo tak pracodawca im kazał jprdl xD
Cyrk na kółkach.
@Towarzysz_Pawulon: Zapomiałeś dodać, że covidowe antyszczepy to również była zorganizowana propaganda przez rosje.
Horban który mówił że jedna dawka a potem nagle się zrobiły to ruska propaganda?
Tak samo jak i to że niedawno polacy zutylizowali 25mln szczepionek na covid? XD
Na początku roku były szef amerykańskiego CDC przyznał że narzucanie obowiazku szczepienia było okropną decyzją. I że zmuszanie zdrowych strażaków, policjantów itd do szczepienia pod groźbą utraty pracy było podyktowane tylko emocjami.
Czy to też była rosyjska propaganda? Czy to rosjanie zmusili administrację USA do podjęcia kretyńskich decyzji?