Aktywne Wpisy
nuKER_ +65
#kryminalne #patologiazmiasta #seba
"17 lat żyję, a ty mi piętnastaka dajesz!?"- Nie żyje autor słynnych słów. Jego zachowanie w sądzie widziała kiedyś cała Polska.
Konrad Nowacki w 2007 roku został skazany za pobicie, którego ofiara cudem przeżyła. Kiedy usłyszał wyrok 15 lat pozbawienia wolności, zaczął się odgrażać w stronę sędziego. Nagranie było tak zwanym hitem internetu, jednym z pierwszych polskich virali.
Po 13 latach wyszedł na wolność, a w
"17 lat żyję, a ty mi piętnastaka dajesz!?"- Nie żyje autor słynnych słów. Jego zachowanie w sądzie widziała kiedyś cała Polska.
Konrad Nowacki w 2007 roku został skazany za pobicie, którego ofiara cudem przeżyła. Kiedy usłyszał wyrok 15 lat pozbawienia wolności, zaczął się odgrażać w stronę sędziego. Nagranie było tak zwanym hitem internetu, jednym z pierwszych polskich virali.
Po 13 latach wyszedł na wolność, a w
źródło: IMG_0397
Pobierz
monky +15
Uuuuu.. poszło na lajwie
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Spojrzenie jest mocno z punktu widzenia fizyki, ale wydaje mi się, że warto to zobaczyć, jeśli ktoś interesuje się motoryzacją.
Link do znaleziska jeśli ktoś zechciałby wykopać
https://wykop.pl/link/7599409/silnik-spalinowy-jest-silnikiem-cieplnym
Kiedyś wrzucałem bardzo podobny film, jednak cały czas uczę się montowania i nagrywania. O ile więc merytorycznie wszystko było w porządku, to sama jakość była zbyt słaba. Obecnie jest znacznie lepiej, ale wciąż długa droga przede mną, więc proszę o trochę wyrozumiałości
#motoryzacja #gruparatowaniapoziomu #tworczoscwlasna #nauka #ciekawostki #technologia
Silnik spalinowy jest silnikiem cieplnym...
No wiesz, kiedys ludzie tak koni bronili przed automobilami. Hihi
A o efektywnosciach to wole posluchac fizyki niz retoryki.
No i bardziej lubie moje kilowaty niz "konie mechaniczne".
... ---> zapisz ---> do obejrzenia
( ͡° ͜ʖ ͡°)
przynajmniej lajka zostawię
Idz tam powiedz to VAGowi bo cos chyba nie wiedza. Bo juz by dawno, po stu latach, poprawili chyba co??? XDDD
Do czego ty się p---------s? Zwarcia dostałeś od tylu mądrych słów w filmie opa xD?
No slucham?
Bo jesli nie to ktos tu grubo nagina fakty. Hihi.
źródło: 1000020555
PobierzBo takie elektryki startowaly od 85%.
A to tylko "sprawnosc silnika", a gdzie "sprawnosc calego samochodu". Fiu fiu...
Okaze sie zaraz, jak pogrzebiecie, ze spalinowki sa realnie na poziomie 25-35 %. Hihi.
źródło: 1000016641
PobierzKurde dyskutuje z debilem, znowu sobie to robię hihi
(ʘ‿ʘ)
Większość osób (ponad 95%) z IQ poniżej 90 nie jest w stanie zrozumieć warunkowych hipotetycznych sytuacji.
Na przykład:
• Jak byś się czuł wczoraj wieczorem, gdybyś nie zjadł śniadania ani obiadu?
• Co masz na myśli? Zjadłem śniadanie
Ale:
Rozumiem jak i dlaczego chcesz mnie obrazic.
Ty nie widzisz, w swoim zaslepieniu, ze ja to celowo ignoruje.
Bardzo chcialbys byc "dobrze zrozumiany" to widze. To wynika z jakichs kompleksow? Nie sluchano cie w domu?
@Niedobry: może w pierwszym wpisie miałem taką intencję, teraz mi cię tylko żal.