Aktywne Wpisy
lignocainum +26
Znalezienie chłopa koło 30, to jest dopiero wyzwanie. Jestem dentystką, mam własną dzielność, samochód, bez żadnego bobasa. Nie chcę nikogo utrzymywać, nie chcę też żeby ktoś mi za coś płacił. Sama jestem introwertykiem i potrzebuje kogoś podobnego z kim będę mogła wyjść do kina, pojechać na wakacje albo pograć w gry. Lubie uczyć się języków, chodzę na zajęcia z koreańskiego. Nie jestem zdesperowana, nie szukam chada, potrzebuje tylko towarzysza z jakimś sensownym
Kaker +303
Chciałem tylko przypomnieć, że użytkownik @berito wysłał pocięte na pół czekolady przez co nadawały się tylko do wyrzucenia.
ale
Wszystkie 4 kraje z najwyższym oprocentowaniem charakteryzuje to że maja własna walutę. Miały tez wyższą inflację niż strefa euro i dlatego stopy procentowe są utrzymywane na wyższych
Przy cięciu stop, zmniejszysz rate już zakredytowanym, ale podwyższasz ceny mieszkań
Jakby im spadła ilość kredytów, to by dali lepsze warunki. To samo sprzedaż mieszkań. Polacy nadal kupują ich dużo, jest spadek. Ale mały, to ceny też spadły tylko trochę.
To nie zwiastun 0% trzyma ceny mieszkań.
Prawidłowo dojeżdżać Polaków biedaków cebulakow. Nie masz nieruchomości= wynajem dla ciebie mordo ( ͡º ͜ʖ͡º)
wczorajszy odcinek o tym mówi (fajne wykresy są pokazywane):
@Yuri_Yslin: 9% plus droższe mieszkania w pakiecie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Mamy praktycznie zmonopolizowany rynek przez państwo bez konkurencji plus zlotowke bedaca żetonem bez wartości to takie są tego efekty.