Wpis z mikrobloga

Trafiłem na zadowolonego klienta iGeniusa, który nie jest zjebem zachęcającym ludzi do wzięcia udziału w tym szemranym przedsięwzięciu. Napisał, że nie stara się przyciągać nowych ludzi "pod siebie" i korzysta tylko z nauki giełdy i sygnałów. Ciekawe czy próbował mnie urobic czy faktycznie używa głowy na tyle, żeby sobie na tym dorabiać. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#frajerzyzmlm
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@polish-propagandist
No to bad news, kolega kłamie.
1. Liderzy nie zachęcają - nagabują jak p------i
2. Uokik nie przegrało sprawy z ig/gc bo takiej nawet nie było. Mam oficjalne pismo z uokik, że sprawa nadal jest badana, nie mogą powiedzieć nic więcej, ale zbierają materiał dowodowy.
  • Odpowiedz
@polish-propagandist: sygnały działają w 80%. Dawaj po same kullen i masz nieskończone źródło dochodu. Mówię ci mordo xD

8 razy wygrasz a tylko 2 razy przegrasz.
Granie na giełdzie to analiza spółek a nie wykresów. Równie dobrze możesz stawiać tarota.
  • Odpowiedz
@polish-propagandist:
1. To niech pokaże jakiś statement, do tego np. historię przelewów na konto prywatne z iGenius,
2. Niech poda sygnaturę sprawy z uokik, poszukam.
3. od kiedy jest w GC?
4. kto się pierwszy odezwał? On czy Ty?
5. jakimi kwotami gra, na jakim rynku i na jaki lewar?
  • Odpowiedz
@polish-propagandist moim zdaniem widać tutaj reklamowanie iGenius. Zobacz w jakich superlatywach to wszystko przedstawia. Może jeszcze nie jest na etapie wstawiania durnych postów na insta ale ma inną formę reklamy, bardziej cichą. Może się mylę i to faktycznie dziala, nie wiem.
  • Odpowiedz