Wpis z mikrobloga

@look997: Jedna rzecz mi się nie klei, jaka przerwa była między tym jak wiksa zerwała z pasutem a poszła do goatsów i tam z ulikiem kręciła ? rok czy dwa ? I co by małżeństwo miała ? xD Teoretycznie tak, ale to dosyć mocno naciągane. Przynajmniej w mojej opinii, dodatkowo info od kumpla pdf Macronia, co cały czas ma wrzucić mocny film z dowodami a nic się takiego nie dzieje.
  • Odpowiedz
@look997: commentery już nie ma. Teraz sobie bezpiecznie cytują, niestety tworzą nowych treści. To Twój reserach się zmarnuje?
  • Odpowiedz
@look997: pamiętam że po zerwaniu tej wiktorii odwaliło i szukała wszędzie poklasku i pamiętam ten vlog z Paryża, mówiła że ma nową miłość, no cóż szkoda chłopaka a tego szlaufa niech j3bie pies
  • Odpowiedz
@look997 brawo pasuje, znam takich artystów bo dla jednego rzuciła mnie moja była ( ͡° ͜ʖ ͡°) cytując jej słowa "z nim w jeden dzień przeżyje tyle co z tobą w tydzień" no i pożyła sobie z nim pół roku zanim zrobił magika chłop.

Z takimi 'artystami' niepoprawnymi romantykami kobiety często czują się jakby znowu miały naście lat, zamiast zrobić jej śniadanie to weźmie ją na piknik nad rzeczką itp.
Ch0senIndygo - @look997 brawo pasuje, znam takich artystów bo dla jednego rzuciła mni...

źródło: biseks

Pobierz
  • Odpowiedz
@Pomnik_czynu_Medycznego: No ja go w sumie rozumiem, bo rzeczy zaczynają wkraczać na trochę inny lvl jak kogoś znałeś i coś wiesz, a inaczej jest jak robisz sobie CSI Wykop zupełnie przypadkowych ludzi z przed komputerka. Ja w temacie potwierdzam to na co już zostało rzucone światło dzienne i w tym temacie chyba się już nie będę udzielać.
  • Odpowiedz