Wpis z mikrobloga

@look997: Pamiętam jak pisałeś, że wystalkowałeś tego faceta wiksy. Jeżeli on faktycznie się zabił to jest to tragicznie przykre. A sama wiksa początkowo sprawiała zaskakująco dobre wrażenie jak na świat influ. Jeżeli te tragiczne info jest prawdziwe, to sprawdza się tylko stara maksyma mówiąca, że świat influ jest bardzo zły....
  • Odpowiedz
  • 0
@Smok_Baltazar: Yhy.
Dla mnie ona jest taka "yes girl", Pasut jej bardziej dla żartu zaproponował chodzenie na nagrywkach Abstrachuje, to się zgodziła i potem poszło... Ten jej mąż szybko się zabujał i też się szybko zgodziła... Ulfik coś tam poświrował na Aferkach, i cyk, i poszło... Być może ten inny ziom Boxdela też ją na to bolcowanie łatwo namówił...
  • Odpowiedz
@Smok_Baltazar: myślę, że z psychologicznego punktu widzenia, jak najbardziej uzasadnionym jest przypuszczanie, że związek z Wiksą miał wpływ na obecne losy Roberta...
  • Odpowiedz
myślę, że z psychologicznego punktu widzenia, jak najbardziej uzasadnionym jest przypuszczanie, że związek z Wiksą miał wpływ na obecne losy Roberta

@a5f5c1: Żeby być uczciwym trzeba przyznać, że na pewno oboje są zwichnięci od czasów zanim byli razem. Kto na kogo miał gorszy wpływ ciężko powiedzieć. Równie dobrze, może to Wiksa zdradzając tego męża / narzeczonego rekompensowała sobie jakieś krzywdy ze strony Pasuta. Nie wiemy.
  • Odpowiedz
@look997 wspólni znajomi niestety. Kojarzę gościa (nie wiedziałem nawet, że byli razem). Typ był uzależniony od oksykodonu, helupy, morfiny i właśnie fenta
  • Odpowiedz