Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +10
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

Pamiętacie tą słynną listę słów "zakazanych", która jest automatycznie cenzurowana dla niezalogowanych? Gdzieś w skryptach związanych z tą listą jest błąd, który psuje wykop, jeżeli zastosujemy "zakazane" słowo plus pewien niewidoczny znak. Tutaj więcej
A teraz przejrzyjcie tag i znajdzie użytkownika, który wypisuje "niedozwolone" słowo. Następnie wejdzie na ten wpis będąc niezalogowanym.
PRZYKŁAD TUTAJ I co? Raz widać wpis, a raz nie widać.
A jak wejdziecie na konto autora wpisu, to zobaczycie, że on to robi w różnych miejscach. I cyk mamy tego agenta deweloperów, który chce psuć wykopkom walkę z deweloperami. Białek to pewnie teraz się zajada rogalami od deweloperów za wprowadzenie cenzury
#nieruchomosci
źródło: image
PobierzCoś czuję, że wpisy o cenzurze będą wisiały w gorących, a o moim wyjaśnieniu zaraz wszyscy zapomną, bo trudno będzie się przyznać do błędu, że wierzyło się w cenzurę deweloperską. A to był tylko błąd wynikający z ułomności wykopu i z działalności pewnego śmieszka
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Imperator_Wladek: Jednego jestem pewien - jeżeli kiedykolwiek trafi do mnie CV z "Wykop Sp. z o.o." w historii zatrudnienia, to trafi do kosza bez czytania dalej.
A poza tym uważam, że Administrację należy w͏y͏p͏i͏e͏r͏d͏o͏l͏i͏ć. (wyjaśnienie)
źródło: 1000023705
Pobierz