Wpis z mikrobloga

Tak, tak, zbanowanie Mickpl przed protestem za wymyśloną pierdołe, nagła awaria systemu na tagu o nieruchomościach (ale tylko na tagu o nieruchomościach xD na wszystkie inne działają xD)

I ja mam k---a wierzyć w Awarie? Michale, troche godności

#nieruchomosci
Antybuka - Tak, tak, zbanowanie Mickpl przed protestem za wymyśloną pierdołe, nagła a...

źródło: lolxD

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie mamy podstaw aby ukrywać treści na tagu nieruchomości

@Antybuka: Macie podstawy, ponieważ współwłaściciel Wykop'u działa w branży nieruchomości, a nastroje panujące pod tym tagiem działają na niekorzyść osób działających w tej branży.

Czy ten portal jest poważny?
  • Odpowiedz
I ja mam k---a wierzyć w Awarie? Michale, troche godności

@Antybuka: 24h wisi w gorących wpis na 400+ plusów o tym jak rzekomo polak pobił ukraińca za to, że mówił po ukraińsku

udowadniam, że to manipulacja, wpis znika w 3 minuty od dodania a osoba która dodała tą manipulację dostaje bana o połowę krótszego niż standardowo
  • Odpowiedz
  • 0
@mk321: Wierzę, sprawdziłem, edytowac nie mogę, aczkolwiek niech czuje, że ludzie nie śpią, bo o cenzurze na wykopie mówi się od dawna. Nawet jesli to była awaria, 10 razy się zastanowi jeśli przyjdzie ktoś z ofertą płatnej cenzury.
  • Odpowiedz
  • 0
@mk321: I ty w to wierzysz? Nie śmierdzi ci to takim zabezpieczenien jakby(tak jak się stało) wyszlo na jaw? Po pierwsze skoro typ opisał jak to zrobić pare godzin wcześniej to dziwne że żaden troll nie poblokował innych tagów. Po drugie tyle co tu wszelkich przeklejek, linków itp jest dodawane akurat teraz i na tym tagu padło. No i wogule trochę to dziwne że komentarz wywołuje awarię i to jeszcze
  • Odpowiedz