Aktywne Wpisy

Sharlathan +318
Chuop se zrobił prawilną polską pizze jak za PRLu ale nikt mu nie dał plusa bo jest ze wsi (╥﹏╥)
#gotujzwykopem #pizza
#gotujzwykopem #pizza
źródło: 20250201_211856
Pobierz
Podsumowanie #zbieramnatesle za rok 2024
Przez ostatni rok, nadal regularnie dokupowałem akcje Tesli. W całym 2024 roku dokupiłem kolejne 138 i pół akcji, w średniej cenie 239 USD za sztukę, dzięki czemu na koniec 2024 roku miałem dokładnie 639 akcji Tesli.
Tym samym, dzięki cenie 404.84 USD za akcję, wszystkie moje akcje były na koniec 2024 roku warte dokładnie: 1 060 640.32 PLN
Strategia:
Przez ostatni rok, nadal regularnie dokupowałem akcje Tesli. W całym 2024 roku dokupiłem kolejne 138 i pół akcji, w średniej cenie 239 USD za sztukę, dzięki czemu na koniec 2024 roku miałem dokładnie 639 akcji Tesli.
Tym samym, dzięki cenie 404.84 USD za akcję, wszystkie moje akcje były na koniec 2024 roku warte dokładnie: 1 060 640.32 PLN
Strategia:
źródło: zbieramnatesle2024
Pobierz

#przegryw #p0lka #blackpill
źródło: IMG_3209
PobierzCo to za z-----a logika "zamieńmy życie dzieciaka w piekło, przynajmniej julka będzie miała gorzej".
Dzieci niechciane nigdy nie powinny się rodzić.
@Godir17: z pewnością mniej niż się wyhuśtało za stodołą.
Żadne dziecko nie zasługuje na to by dorastać jako niechciane i niekochane. I ani bóg ani święty mikołaj ani inne baśniowe stwory nic do tego nie mają
@Godir17: Wiesz ile niechcianych i porzuconych dzieci w przyszłości wpadało w nałogi, bezdomność, zabijało się?
Komentarz usunięty przez autora
Dziecko urodzone ma przynajmniej jakieś szanse, nieurodzone żadnych
Nie, jeśli dziecko już przed urodzeniem ma ekstremalnie przekichane to lepiej żeby się nie urodziło. A dziecko niechciane ma ekstremalnie przekichane
@Emble: uważam że szanse na to są na tyle znikome że nie warto siadac do stolika z ruletką. Niech rodzą się tylko te dzieci które są chciane, kochane i wyczekiwane.
Każde dziecko zasługuje na realną szanse na dobre życie
@Godir17: jednym z takich niechcianych dzieci był Adolf Hitler
I na takie kobiety ja w moich podatkach muszę płacić alimenty
Może nie bawmy się w Boga i rodzic niechciane dzieci które na start mają p--------e
Jakiej cywilizacji? Konsumpcjonizmu i hedonizmu?
Ochrona życia ważniejsza jest po urodzeniu niż przed.
Sam fakt że tak lekko piszesz o bezdomności powoduje że mam wrażenie że bronisz idei a nie ludzi.
Zdajesz sobie sprawę że gwałty najczęściej zdarzają się wśród bliskich i rodziny?
Że zgłaszane są bardzo rzadko? Może właśnie Juleczki mają sumienie i nie chcą nosić brzucha z niechcianym bachorem,
@Misieq84: cytat opisujący głupotę twojego myślenia, życie należy zawsze chronić i tyle w temacie xd Ja nikomu nie bronie mieć swojego zdania i go zmieniać, twoja sprawa co sobie myslisz