Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 15
@hlebak jestem pewny że isamu pisał z 13 latkami dawno temu. Nitro podobnie. W moich czasach gimnazjum,możliwe że te dziewczyny na asku dalej mają od nich pytania xd mogę sprawdzić
  • Odpowiedz
@hlebak chłopie ale z czym ty do ludzi z jakimiś kurywiszonami, służba kontrwywiadu wykopowego działa w kwestii domniemanie go wypadku samochodowego spowodowanego przez baxtona a ty tu z śmierdziela i wyjeżdżasz, precz
  • Odpowiedz
@hlebak: Przecież latały tu nagrania głosowe z tego okresu co mówisz, jak Nikiszon gadał z isamu, ona nie tylko korespondowała z Isamu i wielo influ, ale latały tu głosówki jej z Isamu, coś o jakiejś imprezie, że porobiła się i ogólnie he heszki śmieszki małoletniej Lysiczyty pod wpływem, czy Isamu podczas tej rozmowy był pod wpływem też, nie wiem, ale ona na pewno, latały tu nagrania tego, potem pisała do
  • Odpowiedz
@hlebak: Troche może nie na temat odpowiedź, ale obecna kobieta Isamu - Monika jest z rocznika 1999. Są razem od 2018 a więc ona miała wtedy 19 lat a on 29. Gdzieś kiedyś gadał że poznali sie chyba w 2014 na asku XD. Także no, ona miała 15, on 25 XD Czy legalne? No tak. Czy dziwne? No tak.
Takie moje 2cents do sprawy.
  • Odpowiedz