Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
mickpl +418
3 rzeczy, które ostatnio zapowiadano, a które zdecydowanie powinny wejść. Wszystkie wg uznania samorządu co do konkretnych obszarów:
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
#przegryw
Takich ludzi mijacie codziennie
Typowy mizoginizm wśród wykopków XD
No tak… bo tylko mężczyźni mają prawo ciężko pracować (większość wykopków to przegrywy na neet) i tylko mężczyźni mają prawo ukrywać swoje emocje…
Kobieta to tylko ruchadlo dla BBC i p0lka prawda?
Szkoda strzępić ryja na was
taka kobieta już jest tak zaprogramowana plus inne baby ją też pilnują, aby się nie wyłamała z tego niewolnictwa jakie socjalizm i feminizm jej zafundował. Rozj3bana atomowa rodzina, kobieta zamiast leżeć i pachnieć- 'wybrała' harówę.
@Notes jak ktoś używa w ogóle mizoginizmu, patriarchatu i innych nowoczesnych słówek to od razu przegrywa dyskusję.
Neet? O zobacz, czyli role się odwróciły i faceci teraz siedzą w
@WosebaTaKawa: Mężczyźni nie płaczą, tylko się wieszają.