Wpis z mikrobloga

@Movet: Oni zawsze staną przeciw Polsce i Polakom. Nie ważne, czy konfrontacja następuje z Ukraińcami, Rosjanami, Żydami, Islamem, migrantami, Niemcami, UE albo Romami: zawsze będą wspierali akurat tego, kto ma z Polską i Polakami zatarg albo sprzeczne interesy.

Obrzydliwe media i obrzydliwi ludzie.
  • Odpowiedz
  • 0
@JPRW: Zresztą, gdyby artykuł był za darmo, to rozumiem, że byś się do mnie przyczepił.
Ale problem polega na tym, że tego artykułu nie przeczytasz. Więc ja jako użytkownik oceniam nagłówek i ten fragment artykułu, który mi się wyświetla. A przecież oni wiedzą, że ich artykuł będzie ucięty po 2 akapitach. Więc w tych 2 akapitach powinni ten clickabit wyjasnic
  • Odpowiedz
  • 15
Więc ja jako użytkownik oceniam nagłówek i ten fragment artykułu, który mi się wyświetla.

@Movet: Dokładnie mordo, nigdy nie daj sobie wmówić, że przed wydaniem opinii na temat jakiegoś tekstu powinno się czytać coś więcej niż dwa zdania zajawaki. Prawdziwy wolnomyśliciel jest w stanie ocenić artykuł po nagłówku, film po trailerze, a książkę po okładce.
  • Odpowiedz
  • 0
@JPRW: Tylko zajawka musi odpowiadać temu, co w danym produkcie znajdę.
Jak ktoś się reklamuje takim tekstem ma pretensje, że wierzę w jego reklamę, to jest sam sobie winny,
To tak jakbym wydał książkę "Jak naród A mordował naród B", we wszystkich reklamach potwierdzam tą tezę, a tak na prawdę na końcu książki bym napisał "xdd żartowałem". I coś w tym stylu właśnie występuje tutaj.
No i nawet samym takim
  • Odpowiedz
Jak ktoś się reklamuje takim tekstem ma pretensje, że wierzę w jego reklamę, to jest sam sobie winny,

@Movet: Dokładnie. To kolejny lewacki spisek, żeby skompromitować prawdziwych polskich Polaków z Polski, którzy chcą się oburzyć, ale żal im tej złotówki na miesięczną subskrypcję. Ech, gdzie są granice ich podłości...
  • Odpowiedz
  • 0
@JPRW: No i teraz będziesz płacić tę złotówkę miesięcznie każdemu, który wygłasza takie tezy i ma jakiegoś patronite/subskrypcję czy inne, w którym wyjasnie, że to bait? To człowiek by zbankrutował.
Też mogę powiedzieć, że moim zdaniem Putin ma rację, gadać o tym w telewizji, internecie. A każdego kto mnie krytykuję będę odsyłał na patronite, w którym będę wyjaśniał, że wcale tak nie myślę. I jak nie kupi suhbrksypcji za 50zł
  • Odpowiedz
No i teraz będziesz płacić tę złotówkę miesięcznie każdemu, który wygłasza takie tezy

@Movet: Ja bym wolał wydać tę złotówkę, żeby nie wyjść na idiotę, ale rozumiem i szanuję, że ty masz inne zdanie.
  • Odpowiedz
  • 1
@JPRW: to dawaj, bliknij mi 10 zeta, wyślę ci numer na priv. Bo teraz to ty wychodzisz na idiotę. Ale nie powiem Ci dlaczego, póki mi nie zapłacisz
  • Odpowiedz
@Movet: Mam ci wysłać 10 złotych, żebyś za złotówkę kupił mi dostęp do numeru gazety, który i tak sam posiadam? Widzę, że nie dość, że wybitny z ciebie umysł humanistyczny to jeszcze prawdziwy geniusz przedsiębiorczości. Coś czuję, że niedługo własne imperium medialne zbudujesz.
  • Odpowiedz
  • 0
@JPRW: nic ci nie będę kupował. 10 zł jest za to, żebym ci powiedział, czemu się mylisz. No chyba to jest mała cena, żeby nie wyjść na idiotę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam.
xd
  • Odpowiedz
@Movet: Kusząca oferta, ale w tym miesiącu już wplacalem na fundusz wsparcia dzieci specjalnej troski. Przypomnij się za parę tygodni.
  • Odpowiedz