Aktywne Wpisy

say-my-name +99
Milka 100gram za 8zl. To juz dawno k---a przestało być śmieszne co się dzieje z cenami w tym śmiesznym kraju. #panstwozdykty #inflacja
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
cytr0netx99 +45
#gielda dla wszystkich papierowych łap - oczywiście zasady ciągle te co na belce tagu
źródło: hodl-and-accumulate-v0-hm19igdiikoe1
Pobierz

https://wyborcza.pl/7,75399,31263497,ukrainska-gafa-polska-obrzydliwosc.html
XD
Wyborcza w formie.
Umniejszanie rzezi wołyńskiej, porównywanie jej z akcją wisłą, czy gadanie że wschodnia polska to są tereny ukraińskie jest niczym wobec wielkich złych manipulacji tej pisoskiej gazety.
ehhh... #polityka
źródło: Bez tytułu
PobierzObrzydliwe media i obrzydliwi ludzie.
@Movet: W tekście jest coś dosłownie przeciwnego, ale mame po co czytać.
źródło: oclhbbv
PobierzA co tam o do rzeczy pisali?
@Movet: Wrzucasz nagłówek tekstu, do którego nie masz dostępu i oburzasz się na jego treść? #justwykopthings
Dodaj znalezisko, główna z płomieniem gwarantowana XD
Ale problem polega na tym, że tego artykułu nie przeczytasz. Więc ja jako użytkownik oceniam nagłówek i ten fragment artykułu, który mi się wyświetla. A przecież oni wiedzą, że ich artykuł będzie ucięty po 2 akapitach. Więc w tych 2 akapitach powinni ten clickabit wyjasnic
@Movet: Dokładnie mordo, nigdy nie daj sobie wmówić, że przed wydaniem opinii na temat jakiegoś tekstu powinno się czytać coś więcej niż dwa zdania zajawaki. Prawdziwy wolnomyśliciel jest w stanie ocenić artykuł po nagłówku, film po trailerze, a książkę po okładce.
Komentarz usunięty przez autora
Jak ktoś się reklamuje takim tekstem ma pretensje, że wierzę w jego reklamę, to jest sam sobie winny,
To tak jakbym wydał książkę "Jak naród A mordował naród B", we wszystkich reklamach potwierdzam tą tezę, a tak na prawdę na końcu książki bym napisał "xdd żartowałem". I coś w tym stylu właśnie występuje tutaj.
No i nawet samym takim
@Movet: Dokładnie. To kolejny lewacki spisek, żeby skompromitować prawdziwych polskich Polaków z Polski, którzy chcą się oburzyć, ale żal im tej złotówki na miesięczną subskrypcję. Ech, gdzie są granice ich podłości...
Też mogę powiedzieć, że moim zdaniem Putin ma rację, gadać o tym w telewizji, internecie. A każdego kto mnie krytykuję będę odsyłał na patronite, w którym będę wyjaśniał, że wcale tak nie myślę. I jak nie kupi suhbrksypcji za 50zł
@Movet: Ja bym wolał wydać tę złotówkę, żeby nie wyjść na idiotę, ale rozumiem i szanuję, że ty masz inne zdanie.
Pozdrawiam.
xd