Wpis z mikrobloga

Takie pytanie - ruskopki jaki macie cel w pisaniu o Wołyniu? Pytam szczerze.

W sensie z powodu Wołynia mamy zatrzymać pomoc dla Ukrainy?

Zmartwię was ale my łączymy kropki. Pamiętamy to co zapowiadali wasi politycy i dziennikarze rządowi. Realizacja tego o czym mowiliscie w kontekście Polski przebiłaby Wołyń, a wy wielce zdziwieni ( ͡° ͜ʖ ͡°) że nikt was nie kocha

#wojna #rosja #ukraina #bekazpodludzi #russiahateclub
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Grzesiok: Ja uważam że przeprosiny powinny przyjść z własnej woli, przymuszanie ich jakimiś blokadami jest totalnie z d--y. To by były przeprosiny jak w przedszkolu

Macie dać sobie na zgode

Jestem jak najbardziej za rozliczeniem sprawy Wołynia i innych miejsc, ale z własnej woli, wtedy można poczuć że biorą to na serio

Ja nie wiem o czym oni będą pisać jeśli temat zostanie zamknięty ( ͡° ͡°
  • Odpowiedz
@Grzesiok: No pochowanie będzie częścią tych przeprosin, to oczywiste. Prezentuje swój punkt widzenia po prostu, zależy mi na wielu sprawach. Inna sprawa że ktoś spamuje tym dla samego spamowania i triggerowania wszystkich
  • Odpowiedz
ale trzeba być głupcem żeby uzależniać od tego wsparcie militarne w konflikcie z głównym wrogiem cywilizacji.

@Grzesiok:

To się w końcu zdecydujcie czy Rosja jest tak słaba, że nawet nie potrafi utrzymać paru ukraińskich wioch czy też tak silna, że wielce zagraża Polsce i zachodowi. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@falden: już to tłumaczyłem. Jest słaba i g---o może ale przez niestabilnego emocjonalnie lidera mogli myśleć że są w stanie atakować kraje NATO. Bez szans ale zniszczyliby jakąś stodołę. Szkoda stodoły. Dzięki Ukrainie Ruscy rozumieją gdzie jest ich miejsce w szeregu
  • Odpowiedz
@falden: teoretycznie namolna osa też ci nie zagraża, ale w-----a. Ruscy to taka namolna obsrana osa, NATO może ją szybko r------ć ale nikt nie chce się babrać. Jakby Ukrainie dali b--ń wtedy kiedy powinna ją dostać, to ruskich dawno nie ma na Ukrainie.
  • Odpowiedz