Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +67
Nie mam juz pojęcia co robić... pisałem ostatnio o kłótniach z różowym (głównym motywem była adopcja psa, którego nie chce) i za waszymi poradami dałem ultimatum, albo ja albo pies... Nigdy nie widziałem jej takiej rozjuszonej, krzyki płacz wręcz histeria, próbowałem ja uspokoić ale nie dało rady, jak zaczęła się juz na mnie rzucać z rękoma to próbowałem ja przytrzymać za ręce, ale się wyrwała i w końcu rzuciła mnie
źródło: pobicie
Pobierz
WielkiNos +69
Dobra wiadomość. Kuchnia Polska zajęła 11 miejsce w światowym rankingu najlepszych kuchni świata.
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
źródło: temp_file6665988328482850867
Pobierz

#wroclaw #mpkwroclaw
Komentarz usunięty przez autora
@mateo2111: @Darth_Gohan: Dodatkowo zaobserwowałem ciekawe zjawisko. Autobus stoi na pętli razem z kierowcą w pojeździe i rusza 3 minuty po czasie na rozkładzie. W przeciągu dwóch dni 2 razy taka sytuacja miała miejsce. Nie dziwię się później, że na dalszym etapie trasy ten sam autobus może być spóźniony nawet 10 minut
Wielokrotnie trafiałem również na taką sytuację, że autobus jechał z miasta robił tylko kółko i nie zatrzymywał się na postoju na pętli tylko zbierał pasażerów, więc gdzie tu mowa jakiejś przerwie? Podsumowanie jest takie, że po prostu jeżdżą jak chcą, a pasażer na tym musi cierpieć.
@Domciu: Oni mają swoje grafiki. Z tego co pamiętam nie jeżdżą na tachografie tylko na pozwoleniach na linie i ich grafikach. Jak nie musi mieć
Dla mnie to jest nie zrozumiałe, że grafik kierowcy o którym wspominasz nie pokrywa się z rozkładem jazdy. Przecież to mus i tak to działa w cywilizowanym mieście. O boxie wiem, często jak siedzę z przodu to jak
@Domciu: No case nie jest ciekawy tylko po prostu gadają tak bo jest im wygodnie.
1. Ciekawy case to ironia z mojej strony, bo nawet RO powtarza tę samą śpiewkę, że nie ma odpowiedniej infrastruktury od lat, a jaki jest problem by podjąć starania by ją zbudować? ;)
2. Spokojnie. Piszesz do mnie w taki sposób jakbym był jakimś uparciuchem :D
To, że autobus czeka na przystanku, bo jest na nim za szybko to rozumiem i logiczne, że musi czekać. Resztę również zrozumiałem, ale
@Domciu: Na paru przystankach akurat było tak, że był cyrk z tym do kogo koniec końców należała infrastruktura obok więc też długo kręcili z tematem jak to postawić.
Odczytałem to tak jakbyś poruszał się przez 1,5 h. Mimo to, współczuje.