Prof. dr hab. n. med. Lew Starowicz kiedyś powiedział, że lista wymagań współczesnych kobiet w stosunku do mężczyzn jest dłuższa niż litania do matki boskiej trudno sie nie zgodzić dzisiaj przeciętny chłop jest niewidzialny w skrócie rynek matrymonialny trzody chlewnej nadal zderegulowany a prognozy długoterminowe na najbliższe lata będa jeszcze gorsze.
@TTedbundYY a co niby wchodzi w grę mityczne wymagania bo ja ciągle słyszę tylko o tych niesamowitych wymaganiach a nie widzę jednak żeby każda baba miała bogatego Adonisa 2 metry z p-----m 30 cm jak złoży na pół
@Archaniol_bo_rzyga_bryje: tak nie wyglada przecietny chłop tylko zaniedbany 3/10 chłop nie myl pojęć norman bo ten obrazek nie ma nic wspólnego z rzeczywistością
@Nowystaryziel: Może źle sie wyraziłem na to nie mamy wpływu chyba że na łysienie i poprawe sylwetki ale ten obrazek przedstawia chłopa 3/10 a archanioł uważa, że to przeciętny chłop
@TTedbundYY: On trolluje i uważa, że tylko tacy intzele hejtują p0lki w internecie i pewnie coś, że rzeczywistość wygląda inaczej bardziej po blupillowym normicku.
@TTedbundYY: zabawne, ze gdy czlowiek sie uczy, pracuje, zarabia to panstwo chce mu sie wewalic i zabrac wszystkie pieniadze, a gdy ten sam czlowiek potrzebuje pomocy na rynku matrymonialnym ze wzgledu na to, ze jest brzydki i nie ma na to wplywu to nagle lewackie regulacje juz nie obowiazuja. Logika lewakow poraza
@TTedbundYY: Ja to już nie wiem kto tutaj trolluje. Stali i zagorzali bywalcy tagu blackpill twierdzą że oskarki 7/10 czy nawet chadlite'y 8/10 to zwykłe normiki. Twierdzą, że mąż Roxy Carbon to jest jakiś sub3 czyli subhuman, a ona jak się trochę zrobiła to jest bogini 10/10. ¯\(ツ)/¯
@Linnior88 zależy na kogo patrzysz. Mirka z wykopu co za rękę nie trzymał nie obchodzą "nawrócone" i zgorzkniałe Julki po 30, które po karuzeli patrzą na hajs i status xd
#blackpill #przegryw #p0lka #przegrywpo30tce