Aktywne Wpisy

Filippa +43
Czego nie rozumiesz lewaku, ona ma zupełnie inną twarz, na dodatek taką męską, woke zniszczyło mi gry
#wiedzmin #wiedzmin3 #gry #cdprojektred #heheszki #takaprawda #grajzwykopem
#wiedzmin #wiedzmin3 #gry #cdprojektred #heheszki #takaprawda #grajzwykopem
źródło: temp_file3570082091755574526
Pobierz
Darth_Gohan +4
Okazało się, że prezent dla dzieciaków siostry nie przyjdzie na czas i teraz potrzebuje jakiejś pomocy z waszej strony drogie Mirabelki i Mirki z #wroclaw Może macie do polecenia coś dla sztuk dwóch 10 latków.
Escape roomy mają w większości zaliczone
Pixel XL też
Muzeum Iluzji też
Kolejkowo / Hydropolis / Aquapark itd. też już był grany.
Załapały się nawet przy komunii ostatnio na lot w tunelu w Mirosławicach, także trochę jestem
Escape roomy mają w większości zaliczone
Pixel XL też
Muzeum Iluzji też
Kolejkowo / Hydropolis / Aquapark itd. też już był grany.
Załapały się nawet przy komunii ostatnio na lot w tunelu w Mirosławicach, także trochę jestem

xD
I uj z wami, pijawki, setki tysięcy ludzi uwolni się dzięki #bk0 od comiesięcznego płacenia za cudzą nieruchomość.
#nieruchomosci
źródło: 1000010619
PobierzCeny pójdą tak w górę że nie będzie stać ich na mieszkanie nawet z kredytem przez co będą musieli wynajmować po wyższych stawkach.
@Satan_Was_a_Babyboomer: Przy takiej nadpodaży mieszkań na wynajem? NIby jakby miało do tego dojść?
Dokładnie, nie wiem co trzeba mieć we łbie, żeby wbrew logice utrzymywać, że im więcej ludzi na swoim - tym mniejszy popyt na ich betonowe wynajmowane złoto - i będą musieli realnie obniżyć stawki najemcom? xD
Ten kredyt pomoże wszystkim, oprócz #landlord i stąd ten kwik.
napisać żeś debil to mało
Już widzę jak rodzinka co ma dom na Podkarpaciu kupuje sobie mieszkanie na wynajem w Krk bo ma trójkę dzieci i ratę spłaci z samego 800+
Napisać żeś hipokryta, to mało, biorco +800 na bombelki i odpisujący różne ulgi na SWOJE dzieci.
@Satan_Was_a_Babyboomer: Tak tak polaczek kupi i będzie w zębach co miesiąc oddawał 1k pln patrząc radośnie jak mu puste betonowe złotko rośnie. Mieszkań na wyjanem jest od cholery a będzie tylko więcej bo boom studencki już za nami. Weź sobie wejdź na olxdata ile tego się kisi.