Aktywne Wpisy

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Jestem na półmetku radio/chemio terapii. Osoby lekarskie z radio i chemii nie mają zarzutów do wyników krwi, kontynuujemy jak dotychczas.
Samopoczucie jest jakie było, jedynie lekko niedobrze czasem się robi (ale bez rzygania), apetyt jest.
Elo,
Jestem na półmetku radio/chemio terapii. Osoby lekarskie z radio i chemii nie mają zarzutów do wyników krwi, kontynuujemy jak dotychczas.
Samopoczucie jest jakie było, jedynie lekko niedobrze czasem się robi (ale bez rzygania), apetyt jest.
źródło: PXL_20250326_065310871.MP
Pobierz
kryzysWbabilonie +53
źródło: temp_file4846317490395175694
Pobierz

Tak xD Nauczyciele żyjący w Polsce B albo C jak pączki w maśle praktycznie z samego 800+ spłaciliby ratę xDDD (zakładam że Polska B albo C ponieważ w mieście żadna rodzina by nie dostała kredytu na mieszkanie a tym bardziej na dom z pensji nauczyciela i czworgiem dzieci)
Ja pie*dole przecież to parodia
#nieruchomosci #gospodarka #finanse
Stare, znałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trzeba jakoś usprawiedliwić „waloryzację inflacyjną” 4.1% na ten rok (choć samo NBP w optymistycznym scenariuszu zakłada 6-7%) bo akurat ustawa budżetowa przechodzi w tym tygodniu.
źródło: IMG_9961
Pobierz@wizytaKomornika:
Klik Przenieś do spamu
Klik Zablokuj adres email
https://www.rp.pl/nieruchomosci-mieszkaniowe/art41025381-wiceminister-rozwoju-jacek-tomczak-programu-na-start-nie-odwoluje
łap
źródło: IMG_3478
Pobierz@Satan_Was_a_Babyboomer: a pokazał tego maila ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierz