Aktywne Wpisy
Minieri +785
Dziś Dzień Zaduszny, czyli dzień pamięci o zmarłych bliskich. Według wierzeń najlepiej unikać wychodzenia z domu o zmroku gdyż można spotkać błąkające się dusze. Mam jednak wrażenie że dusze które ja dziś spotkałem zbłąkane nie były i trafiały tu, na stację, z określonym zamiarem. W końcu po wczorajszym Święcie Zmarłych, rodzinnych spotkaniach i wspólnym oglądaniu "Znachora" przy kotlecie przyszedł czas na powroty do domu i wygląda na to że całkiem sporo osób
reventon +276
Mamy najfajniejsze #wszystkichswietych #1listopada w Europie jeśli nie na świecie, i nawet z tym nie dilujcie. Mimo że od lat nam wmawiano że powinniśmy się wstydzić "smutnego" święta, bo przecież gdzie indziej się tak świetnie bawią na #halloween...
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
- o 8 gwiazdek, czy pis nie ma racji że KO wtłacza młodym ludziom nienawiść do głów (to jest cytat jak coś)
- czy campus to nie jest kampania prezydencka Trzaskowskiego
- pytanie o spektakularnie (!) niespełnione obietnice
- wcześniej Dunikowska-Paź o konferencji PiS na której była krytykowana piosenka 8 gwiazdek. Piosenkę puścili, wulgaryzm wypikali. Potem wpisy Morawieckiego i Tuska z twittera.
Bez odwracania kota ogonem, rozmydlania, szukania jakichś tekstów Kaczyńskiego (a mogliby znaleźć dużo i to sporo gorszych niż 8 gwiazdek).
Trzeba przyznać że niezła jest ta propaganda na rzecz obecnego rządu.
#tvpis #tvp #bekazpisu #polityka
No ale Stanowski już przeanalizował obecne TVP i nie zostawił na niej suchej nikt. Za czasów PiS mu się nie chciało.
Komentarz usunięty przez autora
@krystekw2: trudno zgodzić się z czymkolwiek skoro stosujesz typowy argument poza merytoryczny
https://pl.wikipedia.org/wiki/Argument_r%C3%B3wni_pochy%C5%82ej
sam przyznajesz ze to nie co za kurskiego ale piszesz również
nowy rząd ma na swoim koncie przejęcie publicznej telewizji w autorytarnym stylu i dofinansowanie jej 2 miliardami zł (a obiecywali, że na onkologię pójdzie xD).
po niespełna roku rządów już jestem zdania, że pis czy po to jeden c--j.
@Infiss: dobra, już skończcie p-------c xD
No to faktycznie - wzięli do programu Kontrapunkt m. in. Sakowskiego, a skończyło się na tym, że po interwencji Katarzyni Kotuli (cyt. Szymona Pękalę z kanału Szymon mówi):
To jest typowa interwencja
@Jabby: Za czasów PiS se chodził na kawę do biura Obajtka w Orlenie to nie miał czasu, teraz go nie zapraszają to ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdzie tam masz nieprawdę? O poniższym pisałem. A teraz wytrzyj się bo chyba się poplułeś.
Pozdrawiam i z Bogiem