Aktywne Wpisy
szpaczuh +957
#rozdajo
Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla?
Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla?
Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Fajlip1111 +4
Sluchając tego podcastu czułem zażenowanie jako facet. Zabolało mnie to co słyszałem poczułem nawet obrzydzenie. tyle litrów hipokryzji ktore się wylało z ust tych dziewczyn. Po co to zostało nagrane?
#hotelparadise
#hotelparadise
Kupując dietę pudełkową:
- jesz słabej jakości żarcie i miernie przygotowane
- przepłacasz
- generujesz tony niepotrzebnych śmieci, głównie plastików
- zmuszasz dostawców do zatruwania miasta spalinowymi smrodami
- budzisz sąsiadów Pajeetem o 6 rano roznoszącym ten syf
- zabijasz własną kreatywność i umiejętności gotowania, ew. drobną przedsiębiorczość w postaci osiedlowych, uczciwych cenowo restauracji, gdyby to diabelstwo pudełkowe nie istniało.
W normalnych krajach zachodnich istnieje w każdym mieście, niemalże na każdym rogu lokalna knajpka, piekarnia, kawiarnia, cokolwiek (i to nawet w małych miasteczkach i wsiach) która pozwala zjeść za niskie pieniądze dobre jedzenie, poza tym integruje ludzi, zmusza do wyjścia z mieszkań, buduje społeczeństwo. P0lacy wolą siedzieć w swoich klatkach dla zmylenia przeciwnika czyli narodu nazywanych „apartamentami inwestycyjnymi”, nie wyściubić nosa poza nie, tylko żeby zachlać mordę, albo pójść na siłownię (jedyne rozrywki) i żreć przepłaconą paszę z kartonu od Janusza biznesu.
Ja tfu na tę patologię.
#dieta #dietapudelkowa #gastronomia #patologiazmiasta
nie mam żadnych problemów zdrowotnych, finansowych tym bardziej, chce jeść to co mi smakuje i nie sterczeć w kuchni